Sunday, April 24

aşk her şeyi affeder mi?

tarih konusunda unutkan bir millet olduğumuz, gerek götümüze bir kez girenin bir daha girmekte zorlanmamasından, gerekse siyasi olaylarda takındığımız tutumdan açıkça ortada. benim işbu yazıda dikkat çekmek istediğim unutkanlık türü ise seks yazan bayan blog yazarı olduğum için elbette ilişkiler üzerine. anlayamadığım şöyle bir olay var: sarsıcı bir ayrılık döneminden sonra demet akalın'a bağlayıp kafiyeli beddualarla günlerini geçiren hanım kızlarımız yeni bir aşk bulup mutluluğa yelken açınca birden pamuk gibi kalplerinden iyi niyet dileklerini iletmeye başlıyorlar eski sevgililerine. bir kabullenmişlik, bir huzur bulmuşluk, bir hakkını helal edip mutluluğuna duacı olma halleri. manyak mısınız lan? zamanında göte giren şemsiyeyi rahatlıkla açtınız da kapatması için ille başka bir adam mı girecek hayatınıza? bu "o kadar mutluyum ki artık hiç bir şey sinirimi bozamaz" halleri takdir edersiniz ki benim gibi bir insana ters geliyor. biz ki türkçe canlı müzik gecelerinde şarkı manipülasyonlarının doruğunda "bir tek dileğim var beter ol beter" diye böğürmüş insanlarız, bize yakışan "beddua forever" akımının takipçisi olmaktır. akıl sağlığı durumumun bir özetini okudunuz, sevgiler.

9 comments:

varol döken said...

güldüm, kısır blog faaliyetlerini affettim:)

Anonymous said...

"manyak mısınız lan?" vurgusuna cilginca katiliyorum.

aycan said...

yaz bacım ha şöylee, yaz ki hayat bize bayram olsun içimiz sevinç dolsun... yaz da okuyalım zevkli oluyo bilion muuu

ben de bu noktada sevgili bulunca blogunu ihmal edenlere çemkirmek ve manyak mısın lan demek istiyorum

Lalehan said...

yazının anafikrinden ziyade hassas olduğum bir husus dikkatimi çekti. algıda seçicilik işte..

seks yazan bayan blog yazarı ? bayan tabiri pek eğreti durmuş. elbette sadece yorumdur, nedenini nasılını anlatmanın yeri değildir.

sevgiler

voodoo girl said...

ben de öyle diyenlere gönderme yapmak amaçlı yazdım zaten :)

Lalehan said...

eheh öyleyse tamam ki ;)

bellatrix said...

bu eski sevgiliye beddua niteliğinde şarkılardan "ümitlerimi kırdın / hayallerimi yıktın / benim ağzıma sıçtın / benim ağzıma sıçtın / allah belanı versin" versiyonu da bizim buralarda popülerdir :)

Anonymous said...

"it takes strength to be gentle and kind" ve "you have killed me but I forgive you" gerçeği de var ama sarı reyiz.

Anonymous said...

neden olmasin:)