Friday, June 8

mı acaba?

Ken: Women don't make a move until they're ready. They can be with a guy for two years and spend the last 6 months trying to get over the guy so that when they're ready to move on, they just move on. Guys are totally different, when they break up they do if fast, but they can spend years trying to get over the girl because usually they don't think it through. 


what love is, 2007. (çok kötü puan almış imdb'de ama ıssız adam'a yüksek puanlar verildiğini düşünürsek yemeyin bunları, fırsatınız olursa izleyin. ilişkiler üzerine güzel çıkarımlar var ve kız filmi de değil).

2 comments:

Anonymous said...

valla benim eski sevgilim 2.5 senelik iliskimizin son 4 ayini kendini ayriliga hazirlamakla gecirmis. benim haberim olmadi tabi ruhum duymadi ayrilir ayrilmaz da birini buldu. bir kadin olarak bu cikarima hadi lan ordan demek istiyorum.

malumafatrus said...

erkek faslını bilmem ama kadınlar her şeyi düşündüğü gibi ayrılığı da, düşünüp planlayıp olası sonuçlarını da göze alıp ayrılığı resmileştirirler bence. Kaldı ki o arada ayrılacağına dair işaretler verseler de, bunu bir erkeğin anlamasını beklememek lazım gelir.