Thursday, July 3

Are you fucking kidding me?

gider ayak dayadılar bi ödev, üstelik sonucu dönünce belli olacakmış. yani düşünsene ağustosta bütün enerjimi toplamış öğrencilerime koşar adımlarla(!) geliyorum ama o da ne? ödevden fail almışım. merit+ larla başlattığım ve devam ettirdiğim ödev serim sonlanabilir her an ey okuyucu, canım sıkılıyor. bütün gün bilgisayar başında oturmaktan belim ağrıyor, açık ayakkabı giyen kadınların ayaklarını görmekten midem bulanıyor. bu sıcakta sigara bile keyif vermiyor - böyle bir hallerdeyim.

geçen gün servis bekliyorum. kızın teki yanındakiyle konuşuyor (üzülerek söylüyorum ki meslekdaşım). ergenekon davasıyla ilgili çemkiriyor. buraya kadar normal. bi ara sinirlendi baya, dedi ki "abi ben geçen facebookuma da yazdım yani beni de alın o zaman dedim böyle bi saçmalık mı var". yurdum insanının tepki anlayışı bu işte. facebook'a yazmış. ondan sonra akp nasıl buralara geldi. alın size cevabı.

bu arada merak ettiğim bir şey var; "Benimle çıkar mısın?" lafını kullanan bir yaş grubu var mı hala?

4 comments:

farawaysoclose said...

hah işte öyle atıp tutan dingilleri de içeri alsında, dünya kaç bucak biraz görsün.

Taylanov said...

ben de bunu facebookuma yazmassam!
;)

Unknown said...

sonuçta neredeyse her akşam ana haberlerde facebook'ta olan bir şeyi haber yapan ülke de yaşıyoruz.

Simon said...

'Benimle cikar misin' diyen bir yas grubunun ya da toplum kesiminin pek kalmadigini, neslinin artik tukenmekte oldugunu Turkiye'de son yaptigim arastirmalarda musahede ettim. Bu nesli tukenen grup da 11-12 yasina kadar varligini surdurebiliyor. Ondan sonra T.C.'nin emanetcisi erken donem genclerimiz abi ve ablalarinin terminolijisini kullanmaya caba gosteriyorlar. Zaten son yillarda gelismis olan tiki jargonu da cikmak lafinin pabucunu dama atali bayaa olmustu. Velhasil, her turlu sosyolojik sorunuz ozenle cevaplanir..