Tuesday, February 2

işte biz kötü günde hep omuz omuzayız

Beşiktaş taraftarına çağrı

Biz Beşiktaşlıyız
Sizin Olsun Oyunuz
Cuma 20:15'te
Kutlayın Artık Biz Yokuz

Var Mısınız
Yokluğunuzu Hissettirmeye..?

Bir Beşiktaş taraftarı tarafından samimiyetini, aşkını ortaya koyan tüm Beşiktaş taraftarına çağrıdır; bulunduğumuz tribünleri 15. dakika itibariyle terk ediyoruz.

ekşibeşiktaş

6 comments:

moonchile said...

diger aday da murat aksu be hacılar..
bence tribünlerden seba'ya sövüldüğü gün lanetlendi beşiktaş.

kabus gibi çöktüler kulübe yazık..

Anonymous said...

Fenerbahçeli olmama rağmen Beşiktaşlı'ların bu tavrını destekliyorum. Bir futbolsever olarak yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.

aleszanardi said...

Demiroren'in iyi bir baskan oldugunu hatta besiktas'a yakistigini dusunmuyorum. hatta anliyorum ki yazinizdan bir cok kisi de aynen sizin gibi benim gibi dusunuyorum ve demirorensiz bir besiktas hayal ediyor.

gelgelelim demiroren bugun istifa etse kulup ya kargalara les olacak ya da akp nin ellerine gececek de eriyecek.

prostestonun icerigi tribunleri bolasltmak degil ama herkesin karar verdigi bir ismi baskanliga cagirmak olsaydi o zaman ben de desteklerdim ancak takimin sampiyonlugu kovaladigi, turkiye capinda fena isler yapmadigi su donemde destek olmak olmayacaksak da kostek olmamak gerekir.

ben olsam ve buna benzer bir toplum hareketi baslatiyor olsaydim o zaman demirorenin alternatifi olabilecek, besiktasa baskan olsun diye cogunlugun isteyecegi isme destek verir, cesaretlendirir ve o kisinin olurunu aldiktan sonra demiroren istifa diye bagiriyor olurdum.

sizin dusuncenize hakli protestoyu gorebiliyorum fakat cozum onerisini goremiyorum.

ahmet dursun seba gitsin de bile bir mesaj vardi ve bir cozum onerisi vardi.

peki ya burda nerde cozum onerisi?

Erdal Güngör said...

Bir Galatasaraylı olarak sizleri en iyi anlayan bizleriz diye düşünüyorum,malum 2002 ile 2007 dönemi yaşadığımız Canaydınlı yılları bir Allah birde biz biliyoruz.Şu an gözümün önünde Mart 2006 yılı canlandı,farklı renklerde dejavue.Bizde olan zihniyet sorunuydu,ki hala var,gerçeği söylemek gerekirse "zihniyet" denilen şey Türkiyenin üzerine kara bulut gibi çökmüş ve gittikçe insanları köşeye sıkıştırıyor.Başlatılan protesto öyle sanıldığı gibi kolay değil,bir kaç ay önce yaşananları göz önünde bulundurursak faturası ağır ödendi ve şimdi başlatılatılan hareket daha ağır olabilir,peşinden gelen kanuni yaptırımlar Beşiktaş tribünlerinle sınırlı kalmayacaktır,aynı 19 Mayıs 2007 sonrası ve son BJK-Denizli maçında yaşananların ardından olduğu gibi.

Çok dikenli bir yol,sade 15 dakika ile sınırlı değil devamı önemli,iyi düşünmek lazım kapıların hepsini kapatıp intifadaya çıkmak soruna çözüm getirmez.Duyarlılık güzeldir,dayanışma ama sanal alem ile cephede savaş verenler farkılı insanlardır,gün gelir şimdi davaya duyarlı olanları karşına alırsın,düşmanın olurlar.Seni göklere çıkaran basın sana cephe alır çünkü güç onlarda,hatırlayın daha iki gün önce Sakaryasporlu tribüncü kardeşlerimize terörist damgası vurdular.

Hiç bir başarı,kupa,şampiyonluklar,başkanlar,yöneticiler,Taraftara gönlünü kaptırdığı renkler kadar heyecan veremez,vermemelidir.Hepsi bir kenara,pankartı ters çevirebilirsin,sırtını sahaya dönebilirsin,hatta küfürüde sallarsın hokkalısından amaa bir şey vardır onu asla yapamazsın >> ARMA ÜST KİMLİKTİR TERS ÇEVRİLMEZ !!! Tribüncü ve Tribün Kültürüne ınamışsan eğer,Arma Kutsaldır !

Yaşananlar sade Beşiktaşla,Galatasarayla vb. sınırlı değil,sorunu hepimiz biliyoruz,doksanlı yılların başında hortlayan endüstriyel futbol.Hepimizin sıkıntısı bu değilmi? Polis terörü,kolpa basın,fahiş bilet fiyatları,boş vaatlerle taraftarı kadıran para uğruna kulübün kutsal renklerini değiştiren aç gözlü yöneticiler,taraftarı müşteriye çevirmek isteyen başkanlar,futbolu kendi malı sanan yayıncı kuruluşu ve sapık yorumcuları,hepsinin canı ceheneme diyeceğim ama oradalar.

Ve biz hala susuyoruz,çünkü kabahat bizde yıllar önce onlara kayıtsız şartsız teslim olduk,safız işte yüzümüze her
güleni kendimiz gibi sanıyoruz.Yapılan her mütabakatta canımızdan bir parça kopardılar,aynı kızılderililer gibi yok ediliyoruz,aynı kızılderililer gibi bizi özel reservatlara hapis ettiler,kale arkalarına,neslimiz tükenmeden artık susmayalım !

NO AL CALCİO MODERNO !

Anonymous said...

@Zanardi

Yahu butun bloglara girip ayni yorumu kopyala yapistir yapmakta ayri modelmis. Bu kadar mi begendin su yazdiklarini?!

aleszanardi said...

sen soyleyince fark ettim bak.

sacma sapan seyler yazmisim hay allah.