Saturday, February 13

liz lemon hesabı

erkekler konusunda hem çok aç hem de çok tok olduğumu girdiğim ortamda yeni tanıştığım bir erkeğin last shadow of puppets dinlediğini öğrendiğimde radarıma girip "şimdi beşiktaşlısın da ne oluyor yani anlamıyorum bu futbol düşkünlüğünü" dediğinde radarımdan çıkmasıyla anladım.

konuya bağımlı, ortamda yazılabileceği bir erkek olduğunu gören kız direkt tuvalete gidip saç baş düzeltiyor. ortamda yazılabileceği bir kız olduğunu gören erkek ise esprili yönünü ortaya çıkartmaya çalışıyor. etrafta başka erkekler varsa "arkadaşlar arasında şakalaşıyoruz" modunda dalga geçişlerle rakiplerini saf dışı bırakmaya çalışıyor.

konudan bağımsız, yarının sevgililer günü olduğunu bana anımsatan şey ne etraftaki sevgi kelebekleri ne de kırmızı dekorasyonlar oldu. ne zaman ki 'uzun hikaye' bir adamla yıllar sonra ilk buluşmamızın planını yapmaya çalışırken "bu akşama plan yaptım, olmadı yarın bi yemek yeriz" dedim ve karşılıklı bir sessizlik oldu, işte o zaman 14 şubatın gülleri benim de götüme battı dostlar.

5 comments:

Ortega said...

buluruz birini ya, dert ettiğin şeye bak.

DoGHo said...

The Last Shadow Puppets

senden hic beklemedigim bir hata :] olmasin bi daha vuduhanim!

bu da akustik bonus olsun:
http://www.youtube.com/watch?v=23PkA3G6NL8

voodoo girl said...

'the'sını farkında olarak yazmadım ama o 'of'u neremden çıkartmışım belli değil. her okuduğumda ibret olsun diye düzeltmeyeceğim ama :)

varol döken said...

tina fey ile alec baldwin gibi olmak istiyorum seninle...

14 şubat hayal ürünüdür
benim yerim fener tribünüdür bonusu da ne o bara girebilmiş ne o kıza bir espri yapmaya cesaret edebilmiş benim gibi eziklere gelsin...

semioticus (shelbyl) said...

Bar ortami fena bir sey ya. Ben orada uzerimde hayatimda hissetmedigim kadar sosyal baski hissediyorum. Kisilik oyunlari falan. Rahat olamama hali. Bu yuzden oturup birama bakiyorum, bu sefer de "emo" tribine yatan adam oluyoruz. O da yas is.