Saturday, July 11

capri capri sun capri capri capri sun

un: yolda giderken araba plakası incelemek ve özel plaka olup olmadığını tahmin etmeye çalışmak gibi son derece gereksiz bir eğlencem var. yalnız geçen gün zaman içinde plaka algılarımın hayatımın geldiği noktalara göre değişiklik gösterdiğini farkettim. örnekse üniversiteye hazırlanırken 'ea' plakanın bana hep 'eşit ağırlık' çağrıştırmış olması, şu anda 'tu' plakanın 'teaching unit' demek olması ve niceleri.

dos: hijyenik pede orkid, mendile selpak demekten hiç bir farkı yok bence collie cinsi köpeğe lassie demenin. bak o kadar araştırmacı gazeteciyim ki böyle dandik bir şey için bile "lassie cinsi köpeğin gerçek ismi göster" yazdım arattım googleda.

tres: bekledim bekledim kimse yazmadı. aman yesinler yesinler funchos yesinler reklamından benim kadar rahatsız olan kimse mi yok yahu?!

un phaceto pa'delante Maria: şimdi "dodosdosdodos" efektiyle program yapan hülya avşarın zamanında ricky martinin poposunu ellediğini unutma, unutturma.

4 comments:

erbo said...

ea plakalar bana da hep EA sports'u çağırıştır (hatta direkt aklımda E - A Sports İs in the game! - diye başlayan giriş sahnesi canlanır).

bu arada "if its in the game its in the game" 'de nasıl bir efsane cümledir.

erbo said...

bu arada is'deki i'yi büyük harfle yazdığım için, içim içimi yiyor bak şimdi. (için içim içim) söylemeden geçemedim.

Kalten said...

Şenpiliç reklamı kadar etmiyor --priceless

smilingcloud said...

ah funchos'dan nefret eden biri daha. alkışlıyorum.