Saturday, July 25

küfürler kifayetsiz

işbu yazıyı okuyup çankaya belediyesini suçlayacak, baştan imar planı yanlış olan kavşağı inşa etmekten çekinmeyen yavşakları düşünmeyecek, yıllardır mahkemelerden yapılan uyarıları dinlemeyip hala 'eski plana dönülmesi' kararına bile uymayıp aleni sömürüyle beceriksizliğini ve şerefsizliğini örtmeye çalışanlara kimbilir daha ne kadar prim verecek insanlarla aynı havayı soluyorum. bazı insanların bu kadar aptal olması tahammül sınırlarımı aşıyor artık.

10 comments:

José said...

benim de...

pudra said...

ben böyle çirkin bir insan görmedim.sikko.

zenmaster said...

Siyah üzerine beyaz yazıyı görünce bir an İ. Melih'i yasakladılar diye umutlandım ama olmamış. Neyse onu da görürüz bir gün...

Handsome Bob said...

valla herşey doğru iyi bir adam olmadığı doğrudur melih gökçek'in.tamam.Ankara nın belli kesimine hizmet edip onlardan oy toplayıp, yıllarca ankara yı sömürüyor ne kelime yiyor resmen.tamam.

ama şuda var çok takılıyosunuz bu muhabbete gibi geliyor bana,(genel çevremden bahsediyorum). sallayın gitsin. dünyanın başka yerinde belli kesim tarafından bu kadar nefret ifrit edilen bir adam yoktur heralde.

Tyra DeSalvo said...
This comment has been removed by the author.
Tyra DeSalvo said...

ankara sınırları dahilinde yaşama lüksüne sahip her insanın takılması gereken bi kimsedir kendisi. yavaş salla-yınız. tamam.

now playing: rober hatemo - senden çok var.

gökmavi said...

Bu adama ettiğim küfrün yüzden birini dahi yiyen biri yoktur. Kim yazmıştı hatırlamıyorum ama çok güzel bir cümleydi: 'Bu adamın bu şehirde yolaçtığı tahribat onarılamaz'.
Keçiören'i de sayarsak Ankara'nın başına geleli 20 yılı geçti, kendi yetmiyormuş gibi bir de oğulları çıktı. Şu anki başbakanın, öyle veya böyle, ayağı bir kaysın, yeminle söylüyorum, bu herif başbakan da olur.Söylemedi demeyin.

hikky said...

Ben inanıyorum bu kadar nefret bir yerde bulacak yerini bu adamın bünyesinde, biz göremeyiz belki zaten yine bi süre daha ŞAHANE şehir Ankara'yı akvaryuma çevirmeye, yolları bozmaya, saçma onarımlar yapmaya devam edecektir. Bu Akay mevzusu süresince bence yayan olmaya başlamalı, motorlu araç kullanmamalı, çevreci olup bay yeşil izlenmeli, belki de Ankara'dan artık yaylanmalı-gitmeli-kaçmalı.

deryik said...

hayata geçiremediği projelere bakıp şükrediyoruz, bu da bi şi.

La Santa Roja said...

vay anasını sayın seyirciler. elini altına salmak diyoruz buna artık. aymazlığın bu kadarı!