Saturday, April 28

blog dünyasına sesleniş

solda linkini vermiş olduğum blog kardeşlerim bugünlerde pek bir sessiz. madem öyle, ben ağzımda futbol maçı kaynaklı köpüklerim olmadan bir blog yazayım dedim, ancak depresif halimden işe yarar birşeyler çıkar mı emin olamıyorum.
yarın home alone serimin ikincisinin başlayacağı haberini yeni aldım. sevgilisiyle izlediği filmleri, yediği yemekleri olanı var olmayanı var düşünmeden ballandıra ballandıra anlatan wykka'nın izinden gidip sevdiceğime kavuşacağım için ben de mutlu oldum. ancak başka sebepler dolayısıyla sıkılmakla meşgul olan içim bu haberden pek de etkilenmiş gözükmüyor. yine karman çorman duygular içinde olduğumdan ne şu an yazdığım ne de önümüzdeki birkaç gün içinde yazacağım blogların arkasında durabiliyorum, ne kendim neşeleniyor ne de başkalarını neşelendirebiliyorum; işbuyüzden yine başa dönüyor ve soldaki blog kardeşlerime sesleniyorum:
trya, internet alemine geri dön ve make my day. wykka bacım, yepisyeni eserlerinizi bekliyorum. messi başky, aldın blogu sustun kaldın gel katıl bize gir aramıza. urban dogho, postlarıma spoiler atmakla olmuyo tadından yenmez bloglarını okumak istiyorum artık. romanista, hep sen bana derdin neşelendir bizi bloglarında diye şimdi ben sana diyorum hadi bakalım.

durum özeti yapan son cümlemi de eksik etmeyeyim:
time goes by so slowly for those who wait.

1 comment:

Yağız Gönüler said...

Yarın TSI 15.00 tv8.
AS ROMA - ss lazio.
Firtina öncesi sessizlik..