Monday, January 3

voodoo girl in love

yıllardır buradan kadın-erkek ilişkilerini sorgulamış, yaşadığı ve yaşattığı münasebetlerden çıkarsamalar yapıp aşk inancının zayıflığından dem vuran bir insanken şimdi kalkıp kolpalık yapmak istemem ama ben aşık oldum dostlar. en son ilişkimden sonra başımdan geçen saçmalıklara ve türlü ruhsal problemler yaşayıp onları benim de yüzüme gözüme bulaştırmaya çalışan erkeklere inat, çocukluğumda yaptığım "erkek arkadaşım nasıl olmalı" listelerindeki en saçma maddelere bile uyan, en ingiliz centilmeninden bir manita yaptım. sessizliğimin sebebi budur. uzun zamandır ilk kez bir şeyler sorgulamadığım, huzur bulduğum, hayatımdaki bir erkeğin hareketlerini çözmeye çalışmak yerine onunla ilgili keşfettiğim her ayrıntıdan mutlu olduğum, fark edilmenin, takdir edilmenin, değer görmenin keyfine vardığım bir dönem yaşıyor ve çılgın atıyorum. 27 yaşıma geldim, aşk mektupları alıyor, lisede aynı şehirde üniversite tercihi yapmaya çalışan ergenler gibi ortak gelecek planları içinde buluyorum kendimi. herif ajan falan çıkmazsa ben yırttım, bundan sonra blog çemkirmelerimi de başkalarının ilişkileri üzerinden yürüteceğim. saygılar.


29 comments:

MMO said...

Ne mutlu sana! :)

MERY DAIMON said...

auhaua geçmiş ola o vakit! :) ben de isterdim aşık oleeeyymm balyozla kafama kafama vursun aşkısını da ölüp gebereyim filan ama.. yok olamıyorum arkadaş! :D

Lalehan said...

ne güzel, adınıza sevindim.
bi de şu love tip çok şirinmiş yahu =)

Svetlin said...

tebrikler voodoo, allah bozmasın.

Godsyndrome said...

neler duyuyorum alfred duyduklarıma inanamıyorum her ne kadar kıyamet yaklaştı mı ola diye düşünsem de sevindim müdür :)

vanitas said...

başlığı okuduğumda sessizliğinin nedeninin bu olduğunu düşünüp gülmüştüm, anlattıklarınla daha da bi açıldı ağzım. ne diyeyim; mutluluklar vodoo.

mefisto said...

hayırlara vesile olsun mu denir, bilmem ki? ama sevindim, mutluluklar :)

necronomicon said...

kendini de, bizi de sikiosun farkında değilsin.hatta siktiğini sen bile biliyorsun ya neyse!!!

voodoo girl said...

niye la?

necronomicon said...

27 yaşında, evlenemezse patlayacak olan türk kızı gibi bir başlık vardı zamanında ekşi'de.seninki de o hesap; ....... zaman kadar ilişkisiz kalınca patlayacak kız modelisin. kendine yutturmuşsun "aşk şeysi" ni, bize yutturamazsın...

voodoo girl said...

sen buralarda yenisin galiba dostum.

necronomicon said...

yeni değil, kesik kesik buralardayım meslek icabı. ki "sevdiceğim" diye attırdığın postlar zamanından okurum seni; o zamanlarda attırdığın postların ne kadar iğrenç olduğunu kendin itiraf etmiştin bazı postlarında.hırs yaparsam bulurum bugün hiç işim olmadığından..

voodoo girl said...

sakin ol şampiyon.

sevdiceğim diye attığım postlar ne kadar iğrençti demedim, sürekli sevgiliden bahseden birini okumak insan kendisi aşık olmayınca ne kadar iğrenç oluyor ben de size öyle hissettirdiysem kusura bakmayın dedim, bu bir.

diyelim ki o postlara iğrenç demiş olayım senin dediğin gibi, bunun ilk yaptığın yorumla -yani benim 27 yaşına gelmiş evlilik delisi bir kadın olduğum için kendime manita yapıp kendime ve size bunu aşk diye yedirmeye çalışıyor olmam iddiasıyla- ne alakası var, bu da iki.

hayata ve insanlara dair nefretlerinizi bana yöneltmeyin rica ediyorum zira ben bu ara mutluyum ve sizin gibilerle uğraşamayacağım.

necronomicon said...

"....... zaman kadar ilişkisiz kalınca patlayacak kız modelisin." dedim ama neyse boşver görürüz 3 vakit sonra...

deniz said...

aşkı aşk için isteyin demiş bir yazar, sen buradan bakınca aşkı "fark edilmek, takdir edilmek,değer görmek" için kendi kendine istiyor gibisin. benim şaşkınlığımın zirve noktası bu oldu. necronomicon'a buradan hak vermemek elde değil, elbette gerçekten mutluysan bize bok yemek düşer de, bu liseli ergen modunda yaşadığın -ve belki de yaşattığın- ilişki buradan bakınca fazlaca senin "egolarına" hitap ediyor görünüyor.

voodoo girl said...

Ulan ne rahatsiz insanlarsiniz simdi de aski yazar tanimlamalarina uygun yasamiyorum diye ayar yedim iyi mi. Ben mutluyum arkadasim takilin siz allah allah deli mi ne.

deniz said...

demek istediğimi iyi anlatmış diye alıntı yaptım la.

semioticus (shelbyl) said...

Necronomicon'i kizdirma Cthulhu'yu cagiriverir, sonra kimse kurtaramaz bizi arkadasim. Allalla. Kasiniyorsun yani.

Anonymous said...

Merhaba ben vdgrl'ü bir sene kadar önce Ayşe Arman'a benzetip istemeden küfretmesine vesile olan Anonymous'um

ASL = 24 M NY. Ayşe Arman'ı da severek okurum, kaçırdım mı arşivden eski yazılarını da okurum, ironi yapmıyorum. Gayet de severek okuyorum, Türkiye'de mainstream bir gazetede her şeyini yazmanın ilk öncüsü idi, belki de vdgrl'ün bugünlerinde dolaylı payı bile vardır hatta.

Bu post da pek Ayşe Arman olmuş, başka insanlardan nefret/kıskançlık/etc. yorumları çekmesinin sebebi de bu biraz. İnsan üzüntü paylaşınca katılanı bol olur, "vah vah" demeyi severiz --DNA'mızda var. Zor olan mutluluğunu paylaşan insana destek olmak. Çok yaşayın.





Vurma vudu Ayşe Arman dedim diye

necronomicon said...

Yaşadığı sex tabanlı olmayan her ilişkiyi aşk olarak tanımlayan kadınların blogspot şubesi olarak Cthulhu'yu Voodoo kendi çağırmış haberi yok!

voodoo girl said...

Ne munasebet severim de sikerim de.

Ortega said...

N'oluyor ..ınakoyim?

Anonymous said...

çüş ya ne mal adamlar var. size ne la amcıklar kız aşık olmuş, mutlu işte. "bu aşk tanımı benim aşk tanımıma uymuyooaa" diyeni de ayrıca sikerler.

Anonymous said...

suana kadar yazdıkların ask karsıtıydı herkes seni seviyodu.aşık olduğn için suan kıskanıyolar götverenler.
ayrıca ingiliz miiiiii:) adı ne

Ortega said...

Sanırım mesele; boşta duran (kaba bir tabir mi oldu la?) hatun kişinin herkese "ne sevimli şey" edasıyla görünürken, o hatun kişinin manita yapmasıyla "aman ne bu liseli ergenler gibi aşk maşk lafları" kılıflarıyla üzülerek köşeye çekilme muhabbetleri gibi olmuş lan sanki. (karmaşık oldu ama anlaşılmıştır lafım gencolar)

fatosh said...

voodoo ben sevindim! sevelim seviselim..

azapaza said...

günler sonra fırsat bulup da toplu bir blog okuma taramaya girmişken bu çok önemli gelişmeyi ilk duyduğumda ohaa tepkisini vermiş olduğumu bilmeni,üstüne de garip bir mutluluğun kapladığını söylemek istedim.
hayatta hiç tanımamış olmama rağmen, tanışma ihtimalimiz olmamasına rağmen çok sevindim ve mutluluğun daim olmasını kadir kıymet bilmenizi temenni ediyorum.

Anonymous said...

sen bu yazan hiyarlari takma voodoo girl, bunlar bence klassik killi milli, deodorantin bile ne oldugunu bilmeyen kokmus türk erkeklerinden. bu kadar zamandir yazmadigina göre bu senin ingiliz süper..... beckham felan diiil dimi??? yaz artik biseyler , catliyoruz alalllalallallllllaaa.....

i am not your freud said...

"fark edilmek, takdir edilmek,değer görmek" her insan evladının ihtiyaç duyduğu şeylerdir. "benim bunlara hiç ihtiyacım yok, egolarımdan arındım" diyen (ki o lafa da ayrı deli oluyorum) yalancının önde gideni bayrak sallayanıdır. voodoo hanım kızımız da bir çoğumuz gibi ilişkilerinde bu alanlarda sıkıntı yaşamış olacak ki şu anki ilişkisinin değerini bilerek burda bunların lafını etmiş. bazen ilişkilerde en temel şeyler eksik olabiliyo zira. nefretinizi tetikleyen etkenin de başkalarının bu eksiklikleri tamamladığını öğrenmek olabileceğini düşünüyorum.

akademik gözlüklerimi çıkararak seni tebrik ediyorum voodoo'cuğum, darısı başımıza :)