Wednesday, August 13

takvime bakarsan tarih değişti

bundan yıllar önce, mr. tayyip İstanbul belediye başkanıyken, hatırlamak isteyenler hatırlayacaktır, sokaktan zeki triko reklam panosunu kaldırtmıştı. sonrasında bunu yapan insanın ne kadar örümcek kafalı, ne kadar çağdaşlıktan ve bu ülkede aklı çalışan herkesin ülkede kurmak istediği değerlerden uzak olduğunu göstermek isteyen yazarların hatırlattığı mevzulardan biriydi. kendilerini şöyle savundular: "değişti"

bakıyoruz şimdi dünün gazetesine:

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde bir mağazada asılı bulunan mayolu reklâm tabelasının, SP'lilerin tepkisine üzerine, AKP'li Edremit Belediyesi zabıta ekiplerinin uyarısıyla kaldırıldığı iddia edildi.

Çayiçi Caddesi'nde anahtarcılık yapan SP Edremit İlçe Başkan Yardımcısı İzzet Şengül'ün 10 gün önce yerel gazetelerde bir açıklaması yer aldı. "Mahkeme Camisi'ne 40 metre mesafedeki, iç giyim ve ayakkabı satışı yapan merkezi İzmir'in Buca İlçesi'ndeki bir mağazanın ünlü bir firmaya ait mayolu reklam tabelasına, AKP'li belediyenin nasıl izin verdiğine anlam veremiyorum" diyen Şengül, ahlakı bozduğunu ileri sürdüğü tabelanın kaldırılmasını da istedi. Yerel gazetelerde yayınlanan bu açıklama üzerine iddiaya göre AKP'li Belediye Başkanı Yunus Bozbey zabıta ekiplerini söz konusu tabelanın asılı olduğu işyerine göndererek, tabelanın kaldırtılmasını istedi.


ve anlıyoruz bir kez daha; "değişti değil, eğitti".

No comments: