Wednesday, March 14

new blog

blog yazmak isteyip de yazacak bir şey bulamayınca bünyede şişkinlik yapıyormuş ben bunu gördüm. the gang verimsiz zaten bu ara, eskiden msnde "new blog" mesajlarının ardı arkası kesilmezdi, şimdi durulduk biraz, gerçi sayın tyra kişisinin sessizlik sonrası fırtınası pek bir şahane olmuş, alkışlar kendisine.

bu aralar hayat renksiz ve sıkıcı ilerliyor. çok sevgili bir arkadaşımın lizbonda çektirdiği fotoğrafları görmek travel bug'ımın hareketlenmesine yol açtı ancak elden bir şey gelmiyor, hazirana kadar ankara sokakları elimizden öper. yeni mekanlar bulmak lazım artık, sıkıntı bastı bizi, zaten yaşlandık da amaaaan nerde o eski hızlı günlerimiz. geçenlerde ankarada üniversite okuduktan sonra alanyaya dönen bir arkadaşım "sen de evde oturuyosan alem ne olmuş belli, ben ankaraya taşınmaktan vazgeçeyim bari" dedi, hak vermemek elde değil. biraz da böyle devam edelim, bakalım sonu ne olcak. "hastalıkta ve sağlıkta" sözünün "hastalıkta" kısmını daha yoğun yaşadığımız şu günlerde inzivaya çekilmek daha hayırlı olacak orası kesin.

nezaman "öylesine" bir blog yazsam killer bişeyler çıkartıyormuşum, böyle buyurdu tyra. ancak busefer bir istisna yapıyorum. finito.

3 comments:

Tyra DeSalvo said...

"new blog" ve "finito" arasindaki gecis gayet yeterlidir, simplicity hits hard, sometimes ^_^

Başak Ağın said...

"sağlık dolu günler temenni eder sizi sevgiyle kucaklarım...

imza: sigara odanız."
eauaheauaheauaheauahe

voodoo girl said...

ehuehuaheuhskfhsadfkjhaeruıahs