Thursday, August 16

dünya meseleleri

mevzu 1: efendim malum ben tatildeyken ankaramızda bir takım susuzluk problemleri ve skandalları yaşandı. i.melih parti üslubunu yumuşattı, "ananı da al git" yerine tüm ankaralılara "anana git" çağrısında bulundu. bizim ev bahçelievlerde olduğu için, yani alçakta olduğu için, pek bi problem yaşanmamış, ben geldiğimden beri de bi problem yok zaten. duyduğuma göre en büyük problemleri keçiören ve mamak bölgeleri yaşamış. yakışır. zamanında i.melihe oy verenler boklarında boğulsunlar da belki akılları başlarına gelir.

mevzu 2: küçüklüğümden beri aynı gazeteyi okurum. alışkanlık. onu okumayınca gazete okuduğumu anlamam. son zamanlarda tüm dönekliklerine, kaypaklıklarına, şerefsizliklerine boyun eğdim ama artık yok. artık her sabah internet sitesinden bekir coşkun okumak dışında hürriyetin tirajını artırmak yok.

mevzu 3: abdullah gül, cumhurbaşkanı adayı. "Doğrusunu isterseniz 'Göbeğini kaşıyan adam'ın zaferidir bu. Taa genel seçimlerde kararı o verdi. Çocukları için aydınlık Türkiye isteyenler meydanlara dökülürken, o uzakta bıyık altından güldü, göbeğini kaşıdı ve dinci devletin yolunu açtı... Abdullah Gül tam ona göredir. Zaten onun cumhurbaşkanı olacaktır. Benim değil..." (bekir coşkun)

adamlar bitti, okeye dönüyor, ortadaki taşların hepsi onlara yarıyor, ve masanın hesabı bize, bizim çocuklarımıza kalıyor.

son.

2 comments:

Başak Ağın said...

iyimser ve dindar baki$ acisi: aslinda e-melih, e-hurriyet fln olcakti onlar da klavye surctu herhal. allah affeder.

wykka baki$ acisi: +2.

Tyra DeSalvo said...

ici kafam kadar sican dolu kovalar baglayacagim hepsinin gobek kismina bi de cimbizla koparacagim etlerini bi de dis etlerine ve tirnak diplerine yine kafam kadar cuvaldizlar sokacagim..sonra da sarabimi almak suretiyle karsilarina oturup izleyecegim, beklerim sizleri de.