Thursday, November 1

when the sun goes down

*gittik, eğlendik, geldik ama çarşamba günü işe gidildiğinde hepimizin enkaz gibi olması (dersi 5'te olan aşşalık insan wykka dışında) gösterdi ki biz bu gecelerin adamı değiliz artık. ama nedir, eşlik vazifemizi yerine getirdik mi getirdik. haftaya salı yine bekleriz.

**son anketimizde family guy 1 oyla simpsons'ı geçti, kendisini mutlulukla birinci ilan ederek yeni anketimize geçiyoruz. şimdiye kadar yaptığım anketlerde en iddialı olduğum bu diyebilirim, ben bizzat kendim bile zor seçiyorum aralarından. aslında listem daha uzun pek tabii ama özellikle bu aralar aklıma gelen dinlemeye tahammül edemediğim isimleri şu şekilde sıraladım: lisedeki sevgilisinden yediği kazık hakkındaki şarkılarıyla 1 albüm doldurmayı başarmış olan, bir nevi yeni neslin yaşar'ı emre aydın. kunduz görünümlü arabesk tınılı vokalleri, rock star havasındaki tavırları ve paket program pazarlamacısı (göksel alana manga, emre aydın alana gripin konseri bedava) menajerleriyle gripin. şarkılara sadece elektro gitar solosu ekleyerek türkiyedeki en iyi coverların sahibi olduğuna inanan izmir varoşu sarp. solistlerinin fatih ürek tavırları ve görünümüyle ancak seda sayanın programına yakışır bir halleri olmasına rağmen biz etiler rockçılarıyız söylemiyle piyasaya giriş yapan ve ne yazık ki ankaralı olan grup zakkum(a.k.a raindog). ve son olarak da belki de hepsinin öncüsü, anadolu rock gibi bir müzik türünü bünyemize katmış yüce insan, lisede kız tavlamak için gitar çalmaya başlayan yurdum gençliğinin en sevgili abisi haluk levent.

***"75 ytl'lik akaryakıt alan herkeze ferrari oyuncak araba bedava" reklamının sahibi shell yetkililerine "koskoca shell'de bir allahın kulu da o kelimenin herkes diye yazıldığını bilmez mi be kardeşim" konulu bir mail attım, özür olarak ferrari oyuncak araba bekliyorum.

****"kimse dört dörtlük değildir"i "anyone is fortyfour" diye ifade eden öğrencilerim var evet.

3 comments:

cız-bız-liz said...

örtmenim..önceliklen ankete ilham kaynağı olmak göğsümü gururla kabartıyor bunu belirtirim. sonralıkla gecenin o vaktinde beni oraya dahil ederek beni nası mutlu ettiinizi belirtir, şarkıyı dört gözle beklerim.iyi dersler örtmenim.

DoGHo said...

ogrencilerinin hatrina buraya bu linki koymak istiyorum. ingilizceyle hangi seviyede olursa olsun ilgilenen herkesin bu vidyoyu izlemesi gerek. buyrun.

http://www.youtube.com/watch?v=ChkFtdzDKxs

voodoo girl said...

biyandan kendi kendine tabela'yı tebele diye ingilizceye çeviriyo biyandan da more derken böyle bir ingiliz edasıyla moooee diyo ya, işte o an önündeki mikrofonları tek tek götüne sokmak, sonra yüzüne dönüp "everything is something happens" demek istiyorum.