Friday, February 22

voodoo girl varan bistro otobüsünden bildiriyor

onca işinin gücünün arasında, sevdiceğinin ev yerleşmesine yardımcı olmak üzere istanbul yollarına düşen vefakar ve fedakar bir yapım var. günlerdir ne ilham ne zaman bulup blogun başına geçemeyen beynim ve parmaklarım beşiktaş maçını bekleme ve sigara içemeden tadı çıkmayan birayı yudumlama aktiviteleri arasında kendini yine eski dostu blogger.comda buldu. aslında bir kaç gün önce yine durup dururken depresifleştiğim ve herşeyden nefret ettiğim konulu bir blog yazma hevesindeydim ancak negatif enerjimi blogger vasıtasıyla evrene yayamadan kendimi otobüste buldum. bu defa fethetmeye gelmiyorum seni istanbul, rahat olabilirsin.

2 comments:

Unknown said...

ben de gecen hafta erkek arkadasımın yeni evine tasınmasına yardım etmek icin oradaydım ama avrupa tarafında ve nedense anadolu tarafı nasıl anlatsam daha bir baska geliyor bana!
Umarım sevdiceginin evi güzel olmustur=)

voodoo girl said...

daha başka geliyor derken daha iyi mi daha kötü mü demek istedin anlamadım ama umarım senin erkek arkadaşının evi de güzel olmuştur diyerek körler sağırlar durumu yaratayım =) ben sanırım ankaralı olmanın da verdiği bir anadolulukla o yakayı daha çok sevdiğime kesin olarak karar verdim bu son gidişimde.