Wednesday, May 28

midday


pre-meeting saatimi yanlış biliyor olmam sonucunda bu kadar iş güç arasında kalktım boşu boşuna okula geldim ey okuyucu sinirim bozuk. daha eve gidilecek de ödev yazılacak da spor yapılacak da banyo yapılacak da bütün bunlar olurken müzik kanallarında gezilecek de sevdiceğin klibi izlenecek (evet çıktı). hayat bana zor.

bu kadar işim gücüm olduğundan bahsettikten sonra haftasonu eskişehir'e gitmeyi düşünüyor olduğumu söylerek kendimle çelişeceğim biliyorum ama her şey aşk için. konser var, gitmezsem olmaz, hem bidaha mı gelicez dünyaya başlarım ödevine dersine gazındayım. buarada eskişehir'de kalınable otel önerilerine açığım. otel demişken, otel ve lokanta gibi hizmet sektöründeki bazı yerlerin hafif şef konumundaki insanları mekan onlarınmış gibi konuşurlar ya çok gülerim. misal "çok yoğunluğum olmazsa rezervasyonunuzu 8'e kadar tutabilirim". yoğunluk nerden senin oluyor onu anlamıyorum.

sevdiceğimin klibini yakalama gazıyla saatlerce powerturk izlediğimden bir takım dangalak kliplerle haşır neşir olma şanssızlığına eriştim. öncelikle doğuş'un ingilizce (so-called) şarkısı 'she' düştü ekrana. kendisine hakettiği şekilde "are you fucking kidding me?" diye sormak istiyorum. ikinci dumurumu da ayben'in 'beklenen' klibini izlerken yaşadım. şarkı mı daha kötü, klip mi yoksa ayben'in 100 kilo olmuş halleri mi bilmiyorum. rapçi arkadaşların buna da edecek bir lafları vardır kesin ama ben ona şarkı diyip de televizyonlarda yayınlayan zihniyetin müzikle uzaktan yakından alakası olduğunu kabul etmek istemiyorum. tüm bunlara tuz biber olarak da hepsi denen ciklet kızlarının klibi çıktı karşıma. yaklaşık 2 dakika boyunca pizza reklamı zannederek dinlediğim şarkıyı meğer kenan doğulu yazmış. kelimeler kifayetsiz. zaten şu ülkede sabırsızlıkla beklediğim olaylar 1. hepsi kızlarını toplu sex videosunun youtube'a düşmesi 2. uğur dündar'ın kokain partisinde basılması 3. oya başar'la emine erdoğan'ın aşk yaşadığının ortaya çıkması. olmaz demeyin şansınızı deneyin.

8 comments:

Godsyndrome said...

Dear Vudugız,
Sevdiceğinin adını,şarkısını bizlere bağışlasan biraz reklamını yapsan daha iyi olmaz mı hatta karakteristik özelliklerini versen de orda burda ben bunu tanıyom lan deyip hava atsak(yoksa yaptın da haberim mi yok) Ayrıca 3.seçenek (oya-emine) midemi kaldırdı.Seni kınıyorum.

voodoo girl said...

sevgili godsyndrome,

http://vdgrl.blogspot.com/2008/05/ikti.html postumda açık açık yazmış idim vefakat düzenli okuyucum olduğunu iddia eden sen gözden kaçırmışsın =P sevdiceğim grupta bas gitar çalmakta, bunu söylememiş olabilirim bak =)

Godsyndrome said...

bi dakka,bi dakkaa(hemen çirkefleşirim).Ben o yazıyı okumuştum ama öyle gözlerin üstüne siyah şerit falan çekince yasal olmayan bir şey sandım.Ayrıca madem bu blog her zeka yaşından insana hizmet ediyor(ben öyle sanıyorum).Oraya bir bas gitar,bir vudu,bir sevdiceğinin fotosunu yanyana koy:) yada kısaca çuvalladım zaten,pardon

Godsyndrome said...
This comment has been removed by the author.
efecantekin said...

hepsi grubu kızları sex yapmaz.

voodoo girl said...

toplu mu bireysel mi?

Godsyndrome said...

voodooo çok yaşa sen emi ahahaha

efecantekin said...

genel olarak sex'e karşılar.
maalesef durum bundan ibaret.