Saturday, May 10

only boring people get bored

modals of probability - mayfest: bilindiği ve pek çok blogda da bahsedildiği üzere üniversiteli gençlerimizin şenlendiği günler başlamış durumda. ben de eğitimci kimliğimi bir kenara bırakıp 'eski günlerdeki gibi' hissetmek adına bünyesinde çalışmakta olduğum üniversitenin şenlinklerine uğrayayım dedim dün ders çıkışı. bir kere yağmur korkusu nedeniyle çimlerin üzerini yüzlerce dev çadırla kapladıkları için "tentefest" tadında bir olay olmuş; çimlerde gezinip piyasa yapmak isteyen gençlerimiz de haliyle çadır ipleriyle boğuşmak durumunda kaldılar. modayı 'define' etmeleriyle ünlü kızlarımızdan anladığımız üzere bu senenin modası uzun, bol, çiçekli etekler (a.k.a. lohusa kıyafetleri). benim götüm donarken etrafta askılılarıyla gezen kızlarımızın gençlik ateşine hayran olup frozen-vodka karışımımı içerken, öğrencilerimle gözgöze gelmemeye çalışarak 'benden geçmiş' sonucuna bir daha vardım evet okuyucu, sen de bu yaşlı triplerimden sıkıldın biliyorum. sırf senin için yarın hacettepe'deki demet akalın konserine gidip sarhoş olmazsam neyim. ayrıca bahar şenliklerinde quick china'nın stand açıp sushi sattığı tek okulda öğretim görevlisi olduğum için çok havalı değil miyim sence de?

the usuals: birbirine "aşkım", "canım" gibi sözlerle, üstelik bunları vurgulayarak hitap eden hemcinslerime çok kılım. bir de son hsbc reklamına. hayır sanki kadın ve erkekler için ayrı ayrı kredi kartı çıkartmak yeterince kötü bir fikir değilmiş gibi, reklamda tut türkiye'nin en jön olmayan sivilceli bebe görünümlü aktörünü oynat, bir de shakespeare'den alıntılar yapıyormuşcasına bir triplere gir. ah hsbc ah sen ne zaman adam olacaksın?

günün anlam ve önemi: aşığınım şampiyon olamasan da diye özetliyorum. ayrıca golün güzelliğini geçtim de hakan balta'nın karısına yaptığı jeste hayran kaldım, böyle de bir magazinsel futbol yönüm var hazır lig bitti itiraf edeyim.

günün ve hayatımın asıl anlamı: için bir önceki posta bakınız (karadenizliyim evet).

3 comments:

Unknown said...

Bilkent'te görevlisin sanırım. Ben de orada okuyorum. Tahmin ediyordum görevini ama belki degildir diyordum. Ben de aynı seyleri yazacaktım bloguma =)

voodoo girl said...

tüh gizli kimliğim açığa çıktı =))

cız-bız-liz said...

başlık tanıdık :)