Monday, April 4

o kız olmak

başlığa bakınca birtakım entrikalar, efendim osmanlı saraylarında görülebilecek aşk ilişkileri falan konulu bir hikaye anlatıp kendimi tam ortaya konumlandıracağım gibi gözüküyor ama aslında oldukça cansıkıcı bir mevzudan bahsedeceğim. ben bildiğiniz "o kız" oldum sevgili gönül dostları. meşguliyetinden, sevgilisinden başka hiçbir boka zaman ayıramayan, dışarı çıktığında sıkılıp eve erken dönmek isteyen, en büyük eğlence hayali evde pijamalarıyla televizyon izlemek olan o gudubet kızım artık ben.

özellikle karşı cinse olan ilgiden duvarlara tırmanma fizyolojisine ve gelişmemiş bir beyne sahip olduğumuz lise yıllarında sevgili bulan kızın birden arkadaş ortamından çekilmesi, bir fidanın güller açan dallarıymışcasına sevgilisinden ayrı hareket etmemesi gibi bir durum olurdu. ben allaha şükür hem ortamda arkadaşlık bağlarımız güçlü olduğundan hem de o yıllarda memesi küçük ve çirkin bir kız olarak erkeklerin ilgisini çekemediğimden öyle bir sorun yaşamadım. şimdi de manita yaptım diye aman 7/24 onunla olayım kim sikler arkadaşları gibi bir durum yok ama ağzına sıçtığımın iş hayatı öyle bir ebemi sikiyor ki okul sonrası bir şey yapmaya ne vaktim ne enerjim var. hal böyle olunca manitasıyla evinde çekilmiş, sevgili bulunca kendini ona adamış kız durumuna düştüm mü? bir yandan ben gerçeği biliyorum diyorum, ne bileyim dışarıdayken sıkılınca "nedir yani çok normal asıl sıkılmışken sıkılmamış gibi rol yapmaya çalışıp kendine/etraftakilere bir şeyi kanıtlama çabası daha saçma tamam mı hıh" falan diyorum kendi kendime ama kanıma dokunuyor be atam. galiba resmen "o kız" oldum. on another note, bugün 28 oldum.

eski günlerdeki gibi yüzümü göstermediğim fotoğraf koyayım da neşemizi bulalım.

15 comments:

Leah said...

en azından senin sevgilin var diyip eziklensem mi naapsam da seni mutlu etsem voodoo girl? :D

doğum günün tekrar kutlu olsun, nice senelere.

Sed. (weba) said...

Doğum günün kutlu olsun vodogirl ! (:

Can said...

fotoğraf koymakla iyi etmemişsin. boynuna zumlayacak fetişler bulunur biliyorsun dimi :) eahuahuae. nice mutlu yıllara tekrardan :)

Bocelek said...

İnşallah, nişanlanınca yada evlenince tüm erkek arkadaşlarıyla ilişkisini hiç bir şey söylemeden kesen, sonra merak edip bir mesaj attığınızda sizi tanımıyormuş gibi davranan, fakat sizin onun ne mal olduğunu bildiğinizi aklından çıkartıp namuslu kız, kocasından başka hiçbir erkekle konuşmayan mutaassıplık ayakları yapan kızlardan olmazsın:)

ne uzun bir cümle olmuş bu yeaa:)

Damlo said...

mutlu yıllar! en azından twitterın hala alive.

Anonymous said...

ensendeki tüylere selam eder, doğum gününü kutlarım.

küçükhanım. said...

doğum günün kutlu olsun vudugörl!
nice mutlu senelere :)

mefisto said...

mutlu yıllar :)

Unknown said...

doğumgünün kutlu olsun öncelikle nice senelere vodooo:))
hiç boşuna dertlenme durum sadece sevgilin var ve onunla vakit geçirmek için arkadaşlarını ekiyorsun durumu değil..inan sevgilin olmasa da işlerden kafanı kaldırıp onlara vakit ayıramayacaktın..işte bulduğun en küçük bir fırsatı evinde sessiz sakin pijama terlik tv modunda geçirmek için hayaller kuracak ve arkadaşlarına bahaneler uydurup dışarı çıkmayacaktın..inan tecrübe konuşuyor..sevgilisi kaptan olan ve aylarca görüşemeyen buna rağmen işlerinden başını kaldırıp dostlarına zaman ayıramayan ben seni çok iyi anlıyorum...lisede değiliz artık malesef ve buna anlayış gösterecek olanlar gerçek dost oluyor..o kız olmak değil bu üzme kendini:)

Cornflake Girl said...

bahsettiğin durumun birebir aynısını yaşadım ve benzer şeyleri hissetmiş olmak çok rahatsız edici gelmişti. Ama gözün korkmasın ilişki başladıktan yaklaşık 6 ay sonra eski rutine geri döndüm : ))

miracsaral said...

Doğum gününü zaten kutladım da o kırmızı gözlük harbiden çok enteresanmış.

Sahnelerin sevilen yüzünü gelin bir de özel hayatında daha yakından tanıyalım programlarındaki gibi bir hava var. Hani şu ev gösterme babında illa ki yatak odasına giren, buzdolabını açtıran arsız programlardan.

José said...

devlete geç vudu daha az sikilir, daha çok gezersin.

Daçe said...

çok geçmiş doğumgünün kutlu olsun - anca okudum postu :)

berber halit said...

ense traşın gelmiş. bi ara uğra da traşlayalım. ;)

Anonymous said...

benim on sene sonraki halim nasıl olacak acaba lan.