Monday, October 29

monday evening quarterback

the weekend
cumartesi günü hipodroma gidip de 1960larda yapılmış olan cumhuriyet koşusunun görüntülerini izleyince bir kez daha anladım; bir ülke ancak bukadar hızla gerilere doğru gidebilir. o insanlar, giyim tarzları, yüzlerindeki ifade, herşey farklıydı. aşağıda mehter takımı "allahuekber, türkler geliyor" şarkısını icra ediyor, yan tarafımızdaki şeref tribününde abdullah gül halkına el sallıyordu. ağlamak istedim sayın seyirciler.. aynı günün akşamında, afişi tadından yenmez kendisi yanından geçilmez bir film olan testere 4ü izledik sinemada, anlaşıldığı üzere tavsiye etmiyorum. pazar günü de beşiktaşımın sıkıcı maçı ve kaybettiği 2 puan haftasonunun sonunu yakışır bi şekilde getirdi. aldığım grip ilaçları yüzünden tüm gün uyuduğum için bugünle ilgili söyleyecek pek fazla bişeyim yok, bayramınız kutlu olsun.
the tomorrow
uzun bir aradan sonra G.E.C.E @ Manhattan. bloguma ankaradan katılan herkesi beklerim, biz şahsen çok eğlenmeyi planlıyoruz.

2 comments:

Tyra DeSalvo said...

Bkz. son gonderimin son sozleri;

"Yarın gece Manhattan'da eğlencenin doruklarına ulaşmayı bekler durumda the.gang. Sen yüzümüzü kara çıkarma to whom it may concern."

hepsi bu..mu :o)

Başak Ağın said...

hoppala zıppala diyorum siz sevennerime.