Friday, June 5

ağlamıyorum ki gözüme bir şey kaçtı

dün akşam güzide lisem ankara atatürk anadolu lisesi bahçesinde bahar şenlikleri kapsamında mazhar fuat özkan konserine teşrif ettik. yaklaşık 5 senedir alanında alkol satılmayan bir şenliğe gitmemiş olmamız ortamı yeterince garipleştirmiyormuş gibi kapıda içerde sigara içmenin yasak olduğu gerekçesiyle sigara paketlerimizi topladılar, üzerine bir de donumuza kadar arandık -ki 1 biz lisede okurken gayet bahçede sigara içildiğini bilirim ve 2 ben inönü stadına girerken bile bu kadar arandığımı hatırlamıyorum yuh.

etraf lise bebesi doluydu, okul biz mezun olduktan sonraki 8 sene içerisinde evrim geçirmişti, hava bok gibiydi ve belki de tarihinin en boş konserini vermek üzere sahneye çıkan bir mfö vardı ama işte tüm bunlara katlanma sebebi de o mfö idi. nasıl bir grup ki sakın gelme dönesim yok, çok uzaktayım çok diyerek geçmişini, güzel günler bizi bekler, eyvallah dersin olur biter diyerek şimdini, yalnızlık ömür boyu diyerek de geleceğini özetler 3 şarkıda?

2 comments:

AbSurDMaN said...

Bu seneki Ankara Üniversitesi'nde verdikleri konser harikaydı valla. Zaten o günkü eğlence bana yetti daha da gitmedim diğer günler bahar şenliğine :) Bıraksam kendimi, şöyle oh ne rahat...

Qulanem said...

Ben böyle bir arama görmedimhadi iceriye alkol sokulmasını önlüyosunuzda mılletın agzını koklayıp kapıdan gerı cevırmek de ne oluyor??Ertesi gün duman'ın konseri vardı onda neler yaptılar cok merak edıyorum..