Friday, June 26

and it's over

8 comments:

Anonymous said...

hayırlısı olsun zaten belliydi

varol döken said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

garip bi ben mi bu kadar üzüldüm de böyle taşşaa alınan commentler garibime gidiyor?

Neyse, sayende 70 ve 80lerde doğan bütün çocuklar çocukluklarının yarısını moonwalker yapmayı deneyerek geçirdi, başarılı olunamadı hiç bir zaman. Rahat Uyu.

voodoo girl said...

enisim commenti bırak utanmadan o tip post yazan var ya. allahınız var mı ulan diye dalmak istiyorum. hayır herşeyi geçtim ölmüş bir insanın arkasından kötü konuşmak ne demek oluyor onu anlamıyorum. bahsi geçen insanın ayağındaki küçük parmağın tırnağı olabilme ihtimalin bile yokken üstelik. sinirlendim bak.

deryik said...

gücü yetse kendi öldürecek gibi, ne fena.

Başak Ağın said...

allah rahmet eylesin.
şimdi bu da polemiğe yol açar: efem gavurun adamına "allah rahmet eylesin" denir mi, "maykıl ceksın zaten müslümandı, babası aslında aynalı caminin imamıydı, çok mütevazı bi kimseydi, yakasız gömlek giyerdi", "tanımadığımız ölüye saygı duymak zorunda mıyız?" gibi başlıklar altında öteceklerdir kesin.

olsun. benim konuştuğum dilde ölünün arkasından ne söyleniyorsa onu söylerim ben. allah rahmet eylesin. toprağı bol olsun.

zajebiście said...

http://www.62ytl.com/28/06/2009/michael-jackson-ahirette-musluman-olacaksa-birakiyorum-bu-isi/

nefretini sebepleriyle dökenler de var tabi.. ama şu var, türkiye'de mi sadece böyle oldu bilmiyorum ama, ben 3-4 yıldır hiç bir mj şarkısı duymamışken, nereye gitsem en az 3 tane çalıyor 2 saat içinde. e biyerden sonra nefret.

voodoo girl said...

yazıyı okudum. "şeyler var bide “ne olursa olsun michael bir döneme damgasını vurdu”cular. hitler de bir döneme damgasını vurdu hatta o dönemin içinde çevirdi." bu noktada koptum kendime gelmeye çalışıyorum. ayakta alkışlanacak zekalar, benzetmeler. mj cehennemlerde yansın siz cennette hurilerle üzüm yiyin inşallah dinimiz amin.