Thursday, June 11

just get numb

ulan hepiniz iyi gün dostu çıktınız. yazıyorum buraya yok bloguma "kadın götü" yazıp gelmişler haha hihi makaralar falan commentlerde bir sohbet bir muhabbet. kırk yılda bir aşağıdaki gibi yarı bunalım bir şey yazdım, ismini vermek istemeyen bir izleyicinin acıması ve yeni kadim dostum enisciğimin tavsiyesi dışında kimseden ses çıkmadı. kınıyorum. evet artık yazıya geçebilirim.

* dün taksinin arka koltuğundan kontrol amaçlı taksimetreye göz attığımda "gündüz yol" yazısının "gün" kısmı vitesin arkasında kaldığından "düz yol" yazısıyla karşılaştım. ve evet, bir saniyeliğine "oha olum taksimetreye bak düz yol, yokuş falan diye yol bilgisi veriyo" diye düşündüm. yaptım bunu.

* nil karaibrahimgil maden suyu üreticileri derneği reklamında oynamış, denk gelmişsinizdir. teninin beyazlığına da, giydiği elbisenin yeşilinin ona ne kadar yakıştığına da bir lafım yok ancak o şarkı nedir yahu? görmesem ajdar yazdı derim. çok güzeliiiim çooook cildim güzel çooook (bu esnada arkadan psychedelic vokal giriyor 'maden suyuuu maden suyuuu' diye). saçmalık. kaldı ki maden suyu içiyorum şöyle güzelleşiyorumun yanına bir de geğiren NK koysaydınız da gerçekçilikten ödün vermediğiniz için takdir etseydik.

* bu çok yeni bir olay değil de şimdi aklıma geldi. geçenlerde arka sıradakiler izliyorum (dıbıdısss tam da voodoo girlü tanıdğınızı sandığınız anda şok edici bir gelişme). evet abi izliyorum arada bir nedir yani. herneyse, ingilizce öğretmeni derse başlıyor "did you do your homeworks?" bu ne? koskoca sette bir tane ingilizce bilen yok mu onun çoğul yapılamayacağını söyleyecek? insanlar ne kadar baştan savma iş yapıyor arkadaş anlamak mümkün değil. ingilizce öğretmenleri adına "bizi kötü gösteriyorlar" diye ayaklanıp seti basıyorum haftaya, hazırlanın.

13 comments:

varol döken said...

derneğin kısaltmasına takılırken maden suyu boğazıma kaçtı... maden suyu üreticileri derneği: masuder... maden suyu çok masum bir şey, iç onu iç, nasıl giriyor elin derneği bilinçaltına... nil karaibrahimgül... en kral maden suyu özkaynaktır bu arada, 3 yaşımızdan beri içiyoruz da konuşuyoruz... nil karaibrahimgül... bu sabah 6.30'da kalkınca açtım bir maden suyu, içine de limonsuyu, oh mis... öyle...

Eliza Doolittle said...

Duz yol teknolojisine cok guldum gune gulerek basladim, merci :)

Unknown said...

bunalım mı? hani? nerde? kim nolmuş :P

çorap reklamından sonra bir de bu, bizdeki replik hep aynı:
Nil mümkünse dans etmesin ya :)

miracsaral said...

Mine "hoca" zaten pek dallama bir insan abi ya, o kadar bölüm geçti Kemal hoca ile herhangi cinsel atraksiyon olmadı. Öpüşmediler bile. İnsan aşık olduğu erkeği öpmez mi yahu? Bence bu daha büyük bir sorun.

Ayrıca, bunların resmi bogunda Mine için şöyle bir tanım var ki, o tanımı okuduğunda homeworks olayında onları çok suçlayamıyorsun...

MİNE (Şeniz Kurultay):
"İngilizce öğretmeni. Çekingen ve naif bir yapısı var. Öğrenciler tarafından kolayca idare edilebilir. Kemal'e aşık."

i am not your freud said...

nil karaibrahimgilin bütün şarkıları öyle ajdar kıvamında bi iki tanesi hariç. olaaaycısıın-kolaaaycısın-sabaaaancısın şeklinde kafiyeleri olan bi şarkısı vardı, varlığı hala ruhumu tırmalar. kızıyorum ona, müzik piyasasından çekilmesini istiyorum. şarkı da söyleyemiyo zaten.

bence dizide onu gerçekçi olsun diye yapmışlar. bizim de bi ingilizce hocamız vardı, give me an examples derdi devamlı. hani hoca da olsa insan, ana dili diil ki bu onun şeklinde ince bi detay yakalamışlar bence :P

Taylanov said...

taksimetredeki rakamların güneş yansıması ile milyarlar gösterdiğine tanık olan iki çift gözüm var.

BKD. said...

elinde maden suyu, saykedelik vokal eşliğinde sınıfa giren ingilizce öğretmeni.
çok maykıl jeksın olur sanırım.

Unknown said...

oley ben

minæ said...

voodoonun arka sıradakileri izlediğini öğrendiğim an...

işte o an benim bittiğim andır abi.

gerçekten bittim be.

voodoo girl said...

hahahahah ya lütfen ya herkesin vardır garip huyları hem her hafta kaçırmadan izliyorum demedim ki arada bakıyorum işte :) aşk-ı memnu izlemekten daha iyidir hem bence banane banane!

Başak Ağın said...

olm böyle sağda solda "arka sıradakiler" izliyorum dersen yorum yapmaktan imtina ederiz tabi. insanlar bi gün tutup "wykka'nın arkadaşı vudu olduğuna göre kesin o da beyaz gelincik felan izliyodur" dicekler. çekinirim ben.

absalom said...

:))
nil konusunda katılmaktayım voodoo.
yahu bi aralar aşıktım ben o hatuna...
naptı kendine,yaptığı müziğe anlayamadım...
o reklamı bi kere gördüm görmez olaydım depresyona giricim valla :(

bu arka sıradakiler neymiş öğrenip yorum yapıcim :))
bunu yazar yazmaz...
merak ettim :)

Fashioncholic Girl said...

geçen gün annem de dedi "bu şarkı ajdarınkilere benziyo ya" fln die ben de "yaaa nil de ajdar gbi şarkı yapıcaktı" ddm mal oldum şu anda :D