Saturday, June 6

last nite

giriş: yeni içkimiz limoNada. sohbet, muhabbet, bedükle dans, djin ilan-ı aşkı, ankarada dışarı çıkan her insanın iki adımda birbirine bağlanabilir olması ve ankarakucuk.com isimli bir çiftleşme sitesi kurup parayı vurmayı planlayan ben.

gelişme: ifte tekila diye içilen belirsiz bir madde, kadim dostum aycanın götünün üzerine düşmek suretiyle gece hayatında jübilesini yapması.

sonuç: sabahın 5 buçuğunda rumeliden çıkıp titreyerek arabaya yürürken ruhun üniversite 3. sınıftaki clubber günlerine gidip gelmesi ve arabanın üzerinde bulunan dünya atlası.


9 comments:

miracsaral said...

Yalnız, sizde bu "clubber" günlerine karşı bir takıntı olduğunu düşünüyorum ben, böyle gece hayatıyla ilgili ne zaman bir post girseniz, o günlerinizi yad etmeden duramıyorsunuz.

Bu da böyle bir tespit üstat.

Nikopol said...

web sitesini kurunca ilk üyen ben olucam. sitenin 'yüzü' bile olabilirm. çok sevinirim. sevgiler.
aynı yerlere gidip de...aman neyse. öptüm.kib.bye.

Başak Ağın said...

"dünya atlası"nın burda alegorik olduğu hissiyatındayım. literal ise "yuh" tabi, o ayrı.

voodoo girl said...

clubber günlerine takıntı bittabi var çünkü çok eğlenirdik o günlerde. yalnız o cümlede arabanın üzerinde dünya atlası bulmamıza (wykka direk literal!) değil de benim clubber günlerine takıntım olmasına takılman ilginç olmuş.

nikopol, haftaya kırmızı karanfil takcam. gel beni bul.

AbSurDMaN said...

Muadilleri var : ankaraevlilik.com, ankaraligelin.com :)

Eliza Doolittle said...

Web sitesi fikri muhtesem!! Cunku dunya kucukse, Ankara mikroskop ve six degrees teorisi var ya, o Ankara'da 3'e duserek herkesi herkese baglayabilir!!
Ayrica, rumeli miiiiiggg?! Cok ozledimmmmm...aspavayla yildiz49'u da...puffff

Ghetto said...

sıradan bir gece olmuş.

gulphi said...

buradan duydum nadayı nerde allahım nerde diye ararken kapı duvar bir mekan buldum karşımda?? pazar 7 suları gittim, mühür mü yedi acep?
bi el atsanız su garibana??

voodoo girl said...

allah allah tunustaki mi kapalı olan? çayyolundaki daha bu cumartesi açıldı, pazara kapandıysa cumartesi açılışta çıkan kavganın eseri olabilir ama dur bakalım ben araştırmacı gazeteciliğimle cevap bulurum bu olaya bir kaç güne :)