Monday, June 1

woe is me

ayın ilk postu strese sokuyor beni. yandaki my personal coma listesinde 'June' adı altında en azından bir kaç gün sik gibi tek başına kalacak diye önemli bir misyon yüklenmiş gibi oluyor. bir de herhangi bir ay değil, haziran ya herkesi bir yaz havası sarmış kokuları 3 sokak öteden hissedilen mcdonalds ve KFC gibi. bense burger kingciyim, bir şeylerin kokusu gelmiyor bana henüz.

biz ortaokuldayken internetimiz yoktu. 'bizim hiç googleımız olmadı anne' modunda başladım da şöyle bir şey hatırladığımdan: internet olmadığından şarkı sözü çıkartmak için götümüz çatlardı. durdur başlat durdur başlat. 'ingilizce kulağı' denen şeyi kapmama en çok yardımcı olan şeydir bu sanıyorum (bir de bbc'de grange hill diye bir dizi vardı ne izlerdim onu). halbuki şimdiki gençlik öyle mi, sorar google amcasına bitti gitti. cumhuriyeti bunlara nasıl emanet edeceğiz!

bir de "avrupada kızlar kendileri gelip istiyorlarmış olum" tadında bir efsane vardı "biraya sigara külü dökersen daha fazla kafa yapar" diye. o neydi yahu?!

5 comments:

yLdRm said...

"biraya sigara külü dökersen daha fazla kafa yapar"

bu kafayı bulan denyo geyiğidir.küllüğe dolduracaksın birayı çorba kaşığıyla içireceksin bunlara :))

Anonymous said...

kül değil de aspirin katarsan ,aspirin kanı seyrelttiğinden,kafanın daha hızlı güzel olduğuna dair tespitler mevcut elimizde.
bir de pipetle içme gerçeği var.

berraque said...

bu haftasonu aynı şeyi tartıştık , yanımızdaki bütün erkekler teen zamanlarında kız arkadaslarının biralarına ya da , o zamanlar gatto mu ne vardı bole yüzde 000.2 alkol oranıyla gönüllerde taht kurmuş bi gazozlu içki(?)'ydi , onun içine kül attıklarını itiraf ettiler .

Hich said...

Türkiye'de de kızlar gelip kendileri istiyor:)

Eliza Doolittle said...

Hahaha nostalcik oldum cok fena! Bu sarki sozu olayi pek komikti hakkaten...lyrics bulucam diye kasetlerin de kasetcalarin da icine ederdik ;)