Monday, November 16

update

sağlık: biyopsim temiz çıktı, ölmüyorum. ama bu kadar spor yapmama rağmen yediğim yağlı şeyler yüzünden bıngıl bıngıl olan kollarım intihar sebebim olacak bir gün o ayrı. ayrıca herkesin "çok kilo vermişsin, yeter artık" demesini bahane edip ayı gibi yedim 1 hafta, kesin tekrar kilo aldım mutlu musunuz pis şişko ve kıskanç insanlar!

iş: haftaya domuz gribi önlemleri nedeniyle tatil olan okulum bu tatili sadece öğrencilere vermeyi ve bizi perşembeye kadar ofiste tutmayı seçti. mantıklı açıklama bulabilenleri bekliyorum. onlar okula para veriyor bizse okuldan para alıyoruz diye bu kadar bariz çifte standart olmaz ki.

aşk: futbolcu 'flörtüm'le ilk başbaşa buluşmamız bir aksilik olmazsa bu hafta gerçekleşecek. ilk buluşmamızda klüpten başka insanların varlığı, dolayısıyla 1,5 saat futbol konuşulmuş olması, benim serdar özkan için "kafası çalışmıyor onun" demem ve adamın serdar özkanla arkadaş çıkması gibi olaylar olduğundan başbaşa kaldığımızda 15 dakikayı geçen bir konuşmamız olabilecek mi bilmiyorum.

para: suyunu çekti bu ara, çünkü bu soğukta deli divane gibi gezip tozduğumuz yetmiyormuş gibi internetten alışveriş çılgınlığım geri döndü. o yüzden kesin karar aldık, artık dışarı çıkmıyoruz. ben bu haftasonu istanbuldan misafirler ve ispanyaya gönderilecekler olduğundan mecbur çıkabilirim ama ondan sonra katiyen çıkmıyorum. gülmeyin bak allahın adını verdim.

8 comments:

sinem said...

sağlık: oh çok şükür hadi geçmiş olsun :)
iş: bunun yorumunu ff'de yaptım.
aşk: kim o yav çok merak ettim :D
para: kışın daha çok harcanıyor sanırım. sürekli dana gibi yiyip "aaaa bunun üstüne kahve içmeden olmaaz" "aaa özsütün yeni pastalarığğ" mentalitesinin bi sonucu sanırım ama bana da iyi girdi gibi.
si yu :)

Griffith said...

Doğruyu söylemişsin.

Serdar Özkan'ın kafası çalışmıyor.

Anonymous said...

bilkentten misin?

hayalperest.im said...

allahın adını nerde verdin pardon :D

Ortega said...

Sağlık: Geçmiş olsun.
Diğerleri: Üstteki iyi olsun, diğerleri de düzelir.

Babaaannem gibi yaklaştım yalnız.

i am not your freud said...

çok büyük geçmiş olsun voodoo çok sevindim!

Scatterbrain said...

yoksa Arda Turan ile mi flörttesin? hani o hep korur ya onu, "çalım atmayı ondan öğrendim" falan der!?

sinem said...

ahaha arda vs voodoo. güler misin ağlar mısın dicem ama ben baya gülerim :D