Monday, June 14

tek gecelik ilişkilerde sürpriz yumurta sendromu

düzenli bir seks partneri bulamayıp çılgın gecelerde ava çıkan genç nüfusun en büyük problemi, akşam boyu yazışta bulunulan insanın yatakta ortaya çıkardığı sürprizlerdir kanımca. bu konuda erkekler dertli malum, push-up bra çıktı mertlik bozuldu. ne zaman ki erkekler için push-up don çıkar o zaman eşitlenir durumumuz ben bunu bilir bunu söylerim. piyasada görüntüsüyle prim yapması gerekenler genelde bizim cins olduğundan kendimizi farklı gösterebilme konusunda pek marifetliyiz, şahsen beni delicesine korkutan çıt-çıt saçlar olsun, renkli lens olsun, en güzelinden makyaj olsun kadın kısmı 'giderli' olmayı bir şekilde başarıyor. bu tip yapay güzelliklere kapılan erkekler de sabah uyanıp yanlarında gördükleri şeyin ne olduğunu anlamaya çalıştıkları bir kaç dakika yaşıyorlar en kötü senaryoda. erkekler ise bu tip kozmetik mucizelerinden pek yararlanmadıkları için, genelde açık kapatma işi altlarına çektikleri arabalarla falan oluyor sanıyorum.

yalnız kadın kısmının bu sıkıntı duyulabilecek sürpriz mevzusu fiziksel özelliklerden daha beter boyutlara pek ulaşmıyordur tahminimce. yani bir kadının sekste nasıl bir performans göstereceği, gece boyu yapılan muhabbetlerden ve vücut dilinden anlaşılıyor olmalı. işte bu noktada şapkadan çıkan tavşan bizim götümüze giriyor beyler. gece boyu ediz hun centilmenliğinde takılan adam yatağa girip de dirty talk kontenjanından "seni sikmek istiyorum"lara başlayınca, bir yandan zorla "beni sikmen hoşuma gidiyor" dedirtirken bir yandan göt deliğini parmaklatmak isteyince bu bünyelerde soğuk duş etkisi oluyor. ben ki 8 senedir bu sahada takımım için top koşturuyorum, artı beşiktaşlı kimliğimle mustafa denizli'den alışkınım böyle tavşanlara ama beni bile yıldırdınız. giydiğim push-up bra'nın karşılığı "ayağımı yala!" diyen adam olacaksa tamam arkadaş bundan sonra takmıyorum, küçük memelerimle başım yukarda meydan okuyorum içindeki gay'i susturmak için kadına yatakta sert davranan sözde porn-starlara.

15 comments:

Öküzün Önde Gideni said...

"içindeki gay'i susturmak için kadına yatakta sert davranan sözde porn-starlara" ..

vuuuu... yazayım bunu bir kenara... enteresan tespit..

misssfit said...

çok hoş yaa. ben uzun süredir oyun dışıyım. kulübede takıldığımdan unutmuşum mevzuları :)

miracsaral said...

Erkek yatakta çok konuşmayacak zira ne kadar konuşursa dibe dalış hızı aynı oranda artıyor. Bence asıl marifet kadına ses verdirmekte.

hay sana ne said...

biz 70liler son erkek kırıntılarını iyi kötü aldık

80 ve sonrası yıllarda doğanlar için sık sık üzülüyorum...

Anonymous said...

@misssfit

oyuna alalım sizi. dördüncü arıyoruz biz.

Repentant said...

olm pornolardan alistiniz seks ingilizce yapilir saniyosunuz sonra aha turkce lan diye yadirgiyosunuz o adam sana orda i wanna eat shrimp scampi off your ass dese su an baska turlu bloglar yaziyo olurdun.ne desin adam? biraz sonra olacaklardan haberin yok mu? bu ouija board degil yataktasin amina koyim eger bi isaret bekliyosan mesaj: "bu aksam burada seks yapmak uzere toplanmis bulunuyoruz"dur. AYRICA ICIMDE GAY YOK KES

Muratonovic said...

suprizler olmasa heyecani kalmaz isin.. herkes tek esli olurdu, tek gecelik degisik arayislara da gerek kalmazdi..

KaraEfendi said...

Vuuu çılgın tespitler...Ama "harbi" yazmışsın yani. ;)

Anonymous said...

Hiiiç de anlaşılmıyor kadının performansı öyle muhabbetten vücut dilinden.Offf ne deli sevişiyodur bu şu dansa bak falan filan dediğin kız histriyonik çıkar genelde.Bacaklarını mengene gibi kapatıverir.Bu tam kezban ne anlar sevişmeden dediğin,hayatında her şeyin ilkini yaşamış 13 yaşında ergene çevirir adamı.Kadınlar daha bi kapalı kutu bence o yüzden.Senin tecrübelerin ilginçmiş ama gerçekten.

aycan said...

teyze oldun artık, hala vajinadan tavşan çıkartma hikayeleri anlatıyosun..ayıp değil mi hanım kız güzel kız
şaka la..
yüz yüze dinlemek ayrı bi keyif

Anonymous said...

iyide gözüm biz 70'lerin sonunda doğup çocukluğumuzu 80'lerde geçirdik. 80'ler. bu kadarı bile mucize. evet içimize gay kaçtı ama biz napalım. bizden fazlasını bekleme. o nedenle çıtır peşinden koş (ki zaten yapıyorsun), bizi unut.

skywalkertrance said...

O iş öyle dediğiniz gibi olmuyor işte vuduhaaanım! Biz de bi dünya duvara tosluyoruz kamyonu. Özellikle de bu aleme ilk girdiğimiz yıllarda o dediğiniz push-up bra lara daha çok kanıyor, don düştümü kendimizi bazen amazon ormanında (Git bi ağda yap hayvan karı! Götün benden kıllı!) bazende Bolu dağında bir dişi ayıyla (dirty talk kadında bombok oluyor) buluyorduk ki; hala da buluyoruz. Kimin ne mal olduğu tam olarak ancak maç başladıktan sonra sonra belli oluyor ne yazık ki. Çadır eşeği gibi götü devirip yan yatan mı ararsın, oral niyetine dişini fırçalayan mı! Kısacası bu durumdan iki tarafta muzdarip. Haksızlık etmeyin!

He belki şu olabilir sizin türünüz (derken tek gecelik ilişki yaşayabilitesi olanlardan bahsediyorum, görüyorum bazen gereksiz alınganlıklara kapılıyorsunuz...) baaayan karşı cinse nazaran daha az olduğu için performans ortalamanız yüksektir ki; kuvvetle muhtemel!

Anonymous said...

'elimizdeki' malzeme bu..her iki açıdan da..

banliyöler jülyet'i. said...

hehe, ıssız adam'ın kurgu olduğunu sanmıştım, ama sen birine -kesinlikle- rastlamışsın.

Anonymous said...

olm siz ne aptal insanlarsınız lan yaşama amacınıza sokiym sizin ya sabah sabah güldrdnz he