Sunday, December 17

don't fart on my heart

insan dediğin dengeli olur biraz. evet kendiyle çelişen insan modeliyim. akrep yükselenli bir koç burcu olarak, mantık basit, ben dengesiz olabilirim ama başkası olmasın kardeşim nedir. bir hareketiniz bir hareketinizi tutsun yahu. beni böyle duygusal çelişkiler içinde bırakmayın sinirleniyorum çok. tamam teşekkür ederim bir cumartesi günüm 5 saat üstüste dersle (hatta modals and related verbs konusuyla) ve buna rağmen pek bir neşeyle geçti ama mümkünse pazar günümü de kurtaracak bir şey istiyorum.

bu tarz heyecanlar için başka insanlara bel bağladığımdan güçsüz müyüm, aciz miyim, küçük insan mıyım bilmiyorum; nihayetinde genç kızlık zamanlarında okuduğum ipek ongun kitapları aradığım mutluluğun aslında kendi içimde gizli olduğunu bana öğretmeyi başaramamış olabilir. ama argumanım kısa ve net: don't fart on my heart.

1 comment:

Tyra DeSalvo said...

Ipek Ongun, Polyanna, efendim su bahsettigim tavuk suyuna corba -ya da her ne haltsa- serisi ve turevleri hep ifffrit etmistir sahsimi. zira total mutluluk icin illa ki 2.,3. ve hatta abartip 4. sahislarin ve seylerin varolmasi gerektigi kanaatindeyim; aksi takdirde herkes tek basina mal gibi sirita sirita gezinirdi ortaliklarda, degil mi?

;)