Saturday, December 23

end of the world news

belirsizlik denen şey benim sanal ve gerçek dünyamın chuckysi. dengesizlik ve belirsizlik arasında gittim geldim, ve kazanan belirsizlik. her mevzu, her ilişki, her olay için kontratlar imzalansın demiyorum ama belli bir seviyeye gelebilmek ve rahatlayabilmek için de belli bir enformasyon dökümantasyon işlemine ihtiyaç duyuyorum. bu işlem olmazsa psikolojik deli modumu açmak suretiyle hayatı hem kendime hem başkalarına zehir ediyorum. gerçi artık level atladım, sadece kendime zehir ediyorum başkalarını rahat bırakmayı öğrendim sanırım. tabi bunun benim ruh sağlığım açısından bi faydası yok, ama siz insanların gözünde daha az lanet insan imajı çizmeyi başarıyor olabilirim. aman ne önemli. peh.
herneyse, bazen hayatta kimin kime ne öğreteceği hiç belli olmuyor, sular çekilince karıncaların balıkları yemesi zırvalığı gibi, ben de bazen olmadık olaylardan ve kişilerden ders çıkartıyorum; demek böyle şeyler doğan cüceloğlu'nun %100 fuzuli kitaplarını okumadan da oluyormuş. bugün de şunu öğrendim, bazen belirsizliğe kendimizi bırakmamız gerekiyor. bazen daha fazlasını istemeden, sorgulamadan, beklentilerimizi minimuma indirip yaşamayı bilmemiz gerekiyor. bazen belirsizlikle boğuşmaktan yorulup olayları değiştiremeyeceğimizi görünce belirsizlik kendi seçimimizmiş gibi rol yapmamız gerekiyor.

galip ya da mağlup yok, maç uygunsuz saha koşulları yüzünden iptal edildi.

2 comments:

Başak Ağın said...

atan 1 - karşılayan 0 da diyebiliriz, skor babında olmasa da mevcudiyet ve pc dili bakımından değil mi voodoo hanımkızım..

Tyra DeSalvo said...

yine son cumle, yine killer!