Monday, August 25

ben

* tvde kanal değiştirirken hava durumu yakaladığımda mutlaka duruyorum ki öğreneyim ankaramın havası nasıl olacakmış. ancak şunu farkettim: diğer şehirler gösterilirken düşünce alemine dalıyorum ve bir bakıyorum ben uyanana kadar ankara geçmiş. her seferinde de olmaz ki be kardeşim.

* aynı şekilde gayet amaçsızca kanal değiştirirken mutlaka dalıp gidiyorum biryerlere. buraya kadarı normal olabilir ve herkesin başına gelebilir ama ben her seferinde digiturkte "salonlarda ne var" kanalına geldiğimde dalıyorum. kendime geldiğimde interaktif salon yüklenmiş oluyor ve geri dönene kadar da beni baya kanırtıyor.

* dergi testlerinde hep orta kategori çıkıyorum. orta kategori içerik bakımından genelde "herşeyin uç noktası boktandır, siz hayatınızda dengeyi bulmuş muhteşem bir insansınız" tadında olsa da bence biraz cibiliyetsiz bir şey.

* yemeğimi, hele ilk ve son lokmayı paylaşmaktan gerçekten nefret ediyorum. zaten friends'de de en sevdiğim karakter joey'di.

* 5 dakikası bile geçmiş olsa, en başından izlemediğim filmi izlemeyi şiddetle reddediyorum.

* 5 dakikası bile geçmiş olsa, en başından izlenmeyince bi sik anlaşılmayan csi ve türevi dizileri şiddetle kınıyorum çünkü hiç bir zaman en başından yakalayamadığım için bana göre cnbce'nin 40 dakikasını boşuna işgal ediyorlar.

* ce bmc salaklığını yapmadan da şu yazıyı bitiremezdim.

2 comments:

Godsyndrome said...

Haklısın vudu başlayalı 5dk. olmuş bir film hiçbir işe yaramaz.Ben de bir de şöyle bir sıkıntı var. Godfatherdan,matrix'e tüm üçlemeleri 3-2-1 sırasıyla izliyorum.Tavsiye ederim:)

emilio santos said...

groovy life da ne ki?
not: tdk'dan gelmiyorum :]