Tuesday, August 26

haber 1

Eurovision Şarkı Yarışması için TRT'nin Hepsi grubu ve Gökhan Özen'e teklif götürdüğü öğrenildi.

Cikletten çıkan kızlar ve prodüktörünün şişirmeleriyle kendini bi bok zanneden tüysüz oğlandan bi bok olmaz. türkiye'yi eurovisionda ismail yk temsil etsin kampanyamı şiddetle sürdürüyorum. düşünün bir kere olaya kafadan 72 puanla başlıyoruz - belçika, fransa, hollanda, almanya, isviçre ve azerbaycandan alacağımız 12 puanlarla. bir kaç ülkeye adamın tipi ve kıyafetleri ilginç gelse, diğer bir kaç ülke de dalga geçtiğimizi düşünerek desteklemek için puan verse (geçen seneki ispanya örneği) tamamdır. kaldı ki şahsen ben albümündeki bütün enstrümanları kendi çalan ismail yk'nın, ortamlarda gerçek müzisyen geçinen bir çok isimden - misal doğru vokal tonunu bulabilmek adına türkçe'de olmayan heceleri şarkılarına ekleyen, 'soysuzlar' kelimesini 'şoysujlar' gibi bir telaffuzla söylemeyi marifet sanan emre aydın'dan - çok daha fazla saygıyı hakettiğine inanıyorum.

3 comments:

efecantekin said...

gökhan özen'e 1, hepsi'ye 2.
tuba ekinci katılsın bari.

cesetizleri said...

ismail yk fikri fena gelmedi.. savunma da süpermiş..öyle gurbetçilerden gelecek oyları etkiler.. bir de iki sene önce ödül alan gruba bakarak fark göremiyorum ya sen..
tek kolunu kıvırır, diğeri uzun kalır.. allah belamızı verir.. valla süper fikirmiş..

Unknown said...

bende bunu anlatmaya çalışıyorum. (sanki daha önce 100 kere bu olayı konuştum birileriyle).. gerçi ismail yk'yı günahım kadar sevmem. hatta günahımı daha çok severim kendisinden. ama değerlendirmemiz lazım.