Friday, April 17

call the police there's a mad girl in town

çocukluğumdan beri her sene "grandparent" ziyareti amaçlı gelip gittiğim izmire, bu defa 1 haftalık tatilimi fırsat bilip turistik amaçlarla gidiyorum. her türlü aktivite önerisine açık olduğumu ve 1 saniyemi bile gezmeden geçirmemeyi planladığımı bilgilerinize arz ederim.

11 comments:

yberian said...

Sabah tarihi kemeraltı börekçisinde kahvaltı, ordan kızlarağası hanında kahve, sevgi yolundan kitaplara bakıp geçerek kordonda oxygen'e ulaşıp bira, ordan kıbrıs şehitlerinde sardunyanın bahçesine geçerek içmeye devam... Akşamı ettikten bornova'da dungeon'da hala çıkıolarsa Kanca performansı... Hafta sonu mutlak suretle küçük parkta kahvaltı ya da pasaportta deniz kenarında kumru+çay..Arada Topçu da ziyaret edilmeli...offf özledim ben izmir'i yaa

Scatterbrain said...

alsancak çimlerinde bira çakmaktan daha güzel birşey yok. herhangi biryerde kaybolursan eğer beni ara, buraların agası benim...

erbo said...

bi kere türkiyenin en güzel şehrine gidiyosun. hatta türkiye değildir kendileri başlı başına baka bir ülkedir. tadını çıkart genel olarak. atmosferi hisset. ha benden de selam söyle mutlaka.

Unknown said...

güzel bir şey olunca bizim değilmiş gibi davranılmasını anlamıyorum. yazık.

neyse sana iyi tatiller vudu

berraque said...

ben gezdircem onu , şii alo höyt , dagılın len . asjdl şaka şaka isteyen gelsin kaynaşırız falan . şakalar komiklikler .

Sade said...

izmir sevilir, müthiş de gezilir...

sinem said...

kızlarağasında üst katta iç kahveni. cami tarafında balkon kenarında boş yer görürsen koşarak kap hatta :) ordan bir de incik boncuk al, hatıra dursun. konak'ta kabile kitabevi var bir de, kitapçı gezmeyi seviyorsan bence izmir'in en iyisi. kordon'da güneş batarken bira iç dememe gerek var mı bilmiyorum :) iyi gezmeler :)

Fitah Tencur said...

Sigara iç, deniz kıyısında çimenler var İzmir'in resimlerinden anladığım kadarı ile.. Sonra bir iki yerde ağzından kaçırmış gibi "gavur izmir" de, ya da deme boşver..

cündebaz said...

yok "gavur izmir" de, iktidara saydıran birinin muhabbetinin bi kısmı muamelesi görür hepi topu.

Yağız Gönüler said...

gidilecek en rahat zamanı. bana ordan bişey lazımdı ama unuttum. neyse iyi eğlenceler.

Hich said...

2 saat önce döndüm İzmirden... İkea diyorum, bu konuda ezik ankaralılardan biri olarak... :)