Monday, April 27

poor voodoo girl

cumartesi gecesi tyra ve na-jay'le pis odtülü mekanı drunkta strawberry margarita, cosmopolitan ve martini içip sex and the city kıvamı sohbetlerle kendimizi manhattanda hissetmeye çalışırken tyra son zamanlarda duyduğum en güzel haberi çat diye verdi: "röyksopp efes one love'a geliyormuş". bundan sonraki yarım saat boyunca sevinç çığlıkları atan ben, eve gelip biletix'in sitesinde 21 haziran tarihini gördüğümde ağlamaklı oldum. buradan yetkililere çemkiriyorum: neden pazar? şu hayatta canlı izlemeden ölmek istemediğim 5 gruptan biri olan röyksopp hangi akla hizmet pazar gecesi çıkartılır sahneye? 22 haziran pazartesi 08.50de işbaşı yapmak zorunda olan bu kız geceyarısı otostopla ankaraya dönmeye çalışırken başına geleceklerin hesabını kim verecek?


bak nasıl da beni gösteriyor
"seni istiyorum bu konserde" diyor.
böhü.

8 comments:

Unknown said...

off ulan herşey çok pahalı.

cız-bız-liz said...

Kalkış Tarihi 22.06.2009 Pzt
Kalkış SAW
Varış ESB
Uçuş No H9102
Kalkış Zamanı 07:05
Varış Zamanı 08:00
Ücret 31.99 TRY

pegasus.
mesela.

biraz geç kalınıcak, biraz uykusuz kalınıcak.

gribulut said...

sen boşver git yat en güzeli :)

Sethudo said...
This comment has been removed by the author.
Dr. Osman TEZGEL said...

vuducum, syntax ben, adres değişikliğine gittim... sethudo.blogspot.com oldum. az evvel baktım, adres değişince beni izleyenler yazdıklarımı okuyamıyorlarmış. acaip panik oldum. hem dün "nası koduk ehehe" die bi msj yazmıştım bi alt posta. vudu ben olduğumu bilse kesin cevaplardı dedim. kimse okumasın lakin vudu okumazsa olmaz. bi bakıver gugıl ridırdan. selam ederim.

voodoo girl said...

liz araştırmacı gazeteciliğine hayranım bu hafta sonuna kadar gerekli görüşmeler yapılıp hayırlısıyla alınacak o bilet :)

syntaxcan aa başıma gelenler hemen ekledim readera ayrıca, öperim.

Nikolai said...

bu odtululere bok atma girişimleri sonucsuz kalıcak soyliyim, madem pis mekan ne işiniz var a4 kapısında.mis gibi tunalı dururken :)

voodoo girl said...

tunalı çok kalabalık oluyor artık cumartesileri, hava güzel diye millet sokaklara vuruyor kendini biz de biraz yaşlandık ya çekemiyoruz :) bir de na-jay odtüde örtmen o seviyor yoksa ne işim var benim pis odtülü mekanında :P