Friday, April 10

totem bir iki bir iki

tam şu saniye yeni bir totem deniyorum. normalde beşiktaş'ın beni strese sokan bir maçı olduğunda kimseyle maçla ilgili konuşmam, iddiaya girmem, oynadığım iddaa kuponundan kimseye bahsetmem. bu sezon sivasspor maçında uyguladım tüm bu totemleri, avantajlı sayılabilecek bir durumda döndük ancak nihayetinde 3 puan alamadık. dolayısıyla:

ben yaklaşık 5 dakika sonra başlayacak maçtan çok tırsıyorum. 100. yılda sergen'in golünden sonra inönü'de zamanın duruşu ve gözlerimden süzülen mutluluk yaşlarından beri yüzümüz gülmedi. "acaba bu sene mi?" heyecanına bile giremiyorum korkumdan. ve bu maç için içimde bir sıkıntı var. unutmadan, iddaada ilk yarı kocaeli - maç beşiktaş oynadım.

eğer bu totem geri teperse göt olup kendi blogumda kendime küfretmem çok olası. maç sonrası editte görüşmek dileğiyle, esen kalın.

günün editi doghonun maç sonrası smsinde saklı:
senin totemini yerim.
TUTTUUUU LAAAAAAAN

7 comments:

EC said...

son dklarda da olsa kurtardınız hadi :)

sinem said...

valla bir galatasaraylı olarak skora sevindiğimi söyleyemiycem :) ama toteminin tuttuğuna sevindim. çünkü totem tutmayınca insan acayip suçlu hissediyor kendini, çok iyi biliyorum o duyguyu. bi de efor sarfettiysen totem için -gol attığınızda ayaktaysan maç boyunca ayakta durmak gibi mesela- biraz da mal hissediyor :)

scostar said...

Nasılda koyduk ? sustu kanları yeşil siyah akan ibneler.

Spicoli said...

Vay anasını, resmen tuttu.

erbo said...

Helal voodoo

Sencer Yücel said...

totemle birlikte kupon da tuttuysa "herkese benden çay" nidası bekliyoruz...

taksim said...

Seviyorum seni totem ..
ben de karalamıştım geçen ay genel totem konulu :)

http://askapuska.blogspot.com/2009/03/i-love-you-totem.html