Tuesday, December 22

fashion fight pause

"istanbula gidiyorum öpt by" diye post yazdım yazmasına ama araya şunu sokmadan gidemeyeceğim. aşağıda gördüğümüz fotoğrafı atanalırspordan çaldım. onlar adidasın reklam konusunda çocuğu koyduğu noktasına değinmişler de benim meramım başka.

haydi bizim keçiören clubberına alışkınız, gitmiş yine meslek lisesi 2. kat reisi tribinde beyaz atkısını takmış. ama o kaka nedir be kardeşim. anladık you belong to jesus falan da kaç milyonluk adamsın imam hatip boğazlısından başka kıyafet bulamadın mı? diyorum beni geçirin bir takımın başına stil danışmanı olarak diye dinleyen yok. ibrahim üzülmez ve deri ceketlerini bile adam ederim iddiam büyük.

12 comments:

pseudotimes said...

benim için ibrahim üzülmez'in saç modelinede bi el atsan. sokalım şu çocuğu milenyuma geçte olsa

Kasux said...

hepsinin paralarını toplasan bursanın tamamını alırsın ama bizim mahalleye gelen ayakkabı boyacıları bile bunlardan daha iyi giyinimli.Bu arada vudu ceren katılmamak elde değil saçlarını kes diksiyon kursuna yazdır da bizi her maç sonrası deli etmesin

Erdal Güngör said...

Casual bu sene Avrupa'da tekrar moda.

varol döken said...

casual değil kazual, kazma ile aynı kökten geliyor, kazulet gibi...

Hich said...

"meslek lisesi 2. kat reisi tribi"
ahhahahhhhhhhhhhhahhahahhahahahayyyyyyyyyyyy

sürüden ayrılan koyun said...

beckham'dan bir şeyler öğrenmesi gerekiyor hepsinin.

Yağız Gönüler said...

o imam hatip boğazlısı dediğin şeyi 70 ve 80lerde gominisler üstlerinden çıkarmıyorlardı. Yazın bile parka ve kazakla gezeni vardı. Mış. :))

Olympos said...

Ronaldo çiçek abbas gibi olmuş
Bknz: http://www.sasirt.com/resimm/2699-3/cicek_abbas

Bana daha komik gelen Messi ve Xavi.Ulan aynı takımda oynuyosunuz yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyodur...Kıyafetlere bak aynı resmen...Aynı mont aynı t-shirt fln.

Kaka ve İniesta'ya da yorum yapmıyorum...Ulan taa Fifa'ya gidiyosunuz insan biraz özenir be :)

voodoo girl said...

vincenzo niye alındın imam mısın hatip misin :)

Griffith said...

Ronaldo'nun mont süpermiş.

Can said...

"geçiyorduk uğradık" havasında gelmişler hakikaten. Beni bi dövmedikleri kaldı düğüne derneğe böyle gittiğim için(kastım 3 bücür).

heros said...

meslekte belli bir yere erişince geri kalan herşeye koyuver gitsin tarzında yaklaşmaları veya imaj meykır denen illetten nasiplerini (ne iyidir ki) c. hariç alamamalarıdır olay. yoksa 4 ergen altta kot pantolon falan.. üf..