Sunday, December 27

ilk uyan!

umut sarıkaya'nın tüm dertlerimizin aslında ne kadar önemsiz olduğunu anlamamız için verdiği meşhur 'montla sıç' tavsiyesi var ya, işte o tadda bir başka aktivite var dikkatimi çeken: sex sonrası sabah ilk uyanan taraf olmak. sabah ezanıyla sızılmış, ama siz 4-5 saat sonra misal odanın çok ışık alıyor olması gibi bir sebepten uyanıp tekrar uyuyamadınız. işte o an bittiğiniz andır dostlarım. karşı tarafı hemen uyandırmaya kıyamazsınız bir defa, siz mal gibi kalktınız diye çocuğa yazık. kendi uyansın diye mutfağa gidip su almak, tuvalete gitmek gibi aktivitelerle hafif sesler yapabilirsiniz ama ayı olmanın lüzumu yok; kaldı ki uykusunu almadan kalkmış bir adamın sabah performansı da yeterli olmayabilir olay yine sizi bozar. zaten morning sex peşindeyseniz kalkıp içeri gidip televizyon falan izlemek tüm atmosferi yok edeceğinden sakıncalı. yatakta bir şey yapayım deseniz; kitap vs. okumak çok evli çift kafası, adamı uyurken izlemek düz love trip yakalanırsanız sıçtınız. yani yapabileceğiniz tek şey yatakta hiçbir şey yapmadan durmak ve karşı tarafın uyanıp o kaybedilen zamanı telafi etmesini beklemek. işte ben manasız stres diye buna derim, düşman başına.

9 comments:

LLuvia said...

off ne çok başıma gelmişti bu olay :( Zaman öldüriyim tuvalete gidiyim desem bile anında yarı uyanıp kolumu tutup nereye diye sorar bırakmazdı. Lan nereye olcak sabaha karşı 4 de evden kaçmaya karar vericek derecede manyak değilim ya O sendin!
Neyse En güzeli hiç kıpırdamadan meditasyon yapmaktı.

moonchile said...

morning sex için saat kurmuş bir insan olarak söylüyorum;

tv bozmaz o kafaları, bilakis...

Sel said...

ahahaha of tam umut sarıkaya tarzı mutsuzluklara girecek bi örnek.
halbuki kalk git içerde takıl işte, ki o kadar bekledikten sonra adamın uyandığında gayet öküz öküz kalkıp tuvalete gidip ardından da çat diye tv yi açma ihtimali de var.

Leah said...

Yahu zaten sabah olmuş, 4-5 saat geçmiş üstünden, morning sex dediğin zaten sabah olan bir olay sırnaş adama tak fişi bitir işi ne gerek var strese aaaa :D

Ruhi Düzen said...

Yakın vakitte başına böyle bir şey mi geldi güzellik? Uyuyan kişiye sürpriz yap derim ben ;-)

La Santa Roja said...

Ahah harika tespit imzamı atarım altına. Sıkıntı sıkıntııı!!

Alphan Tüfekçi said...

ulan işi bilmionuz işi, adamı sevio musun, morning sex mi istiosun, uyandın sokul adama, iyice vücudunu bitiştir, ufak ufak öp ama uyansın diye değil gerçekten hissettiğin için sar kollarınla, sırnaş, ama çok yumuşak ol, ahenkle hareket et zaten erkek dediğin morning sex için yaratılmıştır :D

LLuvia said...

@alphan şimdi şöyle olay morning sex değil ne yazık ki:( adamın daha yeni zarla zorla uyumuş olması ve senin uyandırmaya kıyamaman.

varol döken said...

ruhi ben görmeyeli sapıklık dozunda azalma olmamış...

delikanlı adam işemeden morning sex yapmaz!

gerisini bilemem ben...