Friday, December 4

rölanti

belki 2009'un ortasından beri gün yüzü görmediğimden, belki telefonuna mesaj gelince heyecanlanan kadınlara dönüştüğüm yetmiyormuş gibi son 3 aydır böyle olduğum için sinir harbi yaşıyor olmama rağmen durumu değiştirmek adına kılımı kıpırdatmadığımdan, belki aylar önce bize dünyanın en büyük korkularını yaşatan şeyin şimdi yine peşinde koştuğum şey olmasını kabullenememekten bilmiyorum ama hayatımı bir süre rölantiye almaya karar verdim. bir süre dediğim hayrını göremediğimiz lanet yıl defolup bitene kadar işte.

ha böyle konuşuyorum ama olur da falcının dediği çıkar üniformalı prensim yılbaşından önce gelir tutar elimden, o zaman özrümü dilemesini bilirim. ne gelen var ne giden olursa da 2009'u iki büklüm bir yaşlı 2010'u ise capcanlı bir bebek olarak gösteren o oldschool yılbaşı kartlarından bastırır dört bir yana dağıtırım. sözüm söz.

5 comments:

varol döken said...

rölanti derken motor istop etmesin aman diyim... sen arada yine bas marşa, ver kontağı...

S.U. said...

Sadece karşılaşmanı değil,
karşılaştığında O'nun, O olduğunu anlamanı da dilerim :)))

Unknown said...

şu 2009 herkesi ne hale getirdi gitse de yolumza baksak artık...ben o oldscholl kartlara inanmak ve 1 ocak sabahı pembecik yanaklı şipşirin bir bebek olarak uyanmak istiyorummmm:))

Damlo said...

2010a çok var daha, yani bence.

Anonymous said...

üniformalı ben varım, hemide beyaz üniformalı ;)