Sunday, December 13

sevgi dedim de aklıma ne geldi

bir önceki postun üzerine tekrar aşkla ilgili yazıyor olmamın tek suçlusu, bu akşamki film gecemizde bok varmış gibi üstüste wristcutters ve 500 days of summer'ı izlemiş olmamız. kıssadan hissem şu: köpek gibi aşık olduğumuz insanlar bizim onları sevdiğimiz kadar bizi sevmeyince nasıl da nankörleşiyor ve "demek ki beklediğim insan bu değilmiş, benim için biryerlerde hala biri, hala bir umut var" repliklerine sarılıyoruz. bırakalım bence bu işleri. senin hayatında en çok sevebileceğin o insan hayatına girmiş ve senden daha fazla sevebileceği birileri olduğunu hissettiği an çekip gitmiş olabilir. shit happens, get over it. "o değilmiş ki" diye kandırma kendini. o 'o'ydu, sen 'o' değildin.

ünlü düşünür mustafa sandal diyor ya "benim aşka inancım kalmadı hiç" diye. benim de aşkın işteş haline inancım kalmadı.

6 comments:

graSS said...

ne esas oğlan ne esas hatun; filmdeki silik bi tipin şu repliğini napcaz: ''Teknik olarak hayallerimin kadını: oldukça büyük göğüslere,daha farklı saçlara sahip ve muhtemelen spora daha düşkün olurdu.Ama o, hayallerimin kadınından daha iyi; o gerçek.''

erbo said...

o 'o'ydu, sen 'o' değildin.

çok sert oldu, çizik yanımızı sızlattın voodoo...

Başak Ağın said...

hiç de bile, wristcutters'ın güzide mesajı yanlış anlaşılmış gibi sanki. 'the one' zannedip yanılmalar olabilir, olmaz değil.

voodoo girl said...

zaten yazı wristcutters değil 500 days of summer'dan yola çıkılarak yazıldı kuzum.

vence said...

"sevgi dedim de aklıma ne geldi"!!

bu sözler nejat alp'in yorganda kene var(adam geleceği görmüş) albümünden çıkarttığı ölümsüz eseri "arkadaşım" adlı, nejat alp'in hayatta en çok sevdiği ve yıllarca aynı sahneyi paylaştığı piyanist arkadaşı ozan'ın da yer aldığı efsane bir klibe sahip olan şarkının girişinde nejat alp tarafından ardından "geçenlerde başımızan bir olay geçti" yüzeyselliğiyle nasıl aldatıldığını anlattığı şarkıda söylenen sözler değil mi?

http://www.youtube.com/watch?v=zPpqwMugbHw

nejat alp blogu ele geçirmiş. vay anam vay serhat!!

bonham said...

"yorganda kene var" diye bi albümün çıkarıldığı bi ülkede sevgi falan nereye kadar?