Thursday, March 13

look with your fresh eyes

unuttum boyunu bosunu: an itibariyle farkettim ki girls night out gecemizin ayrıntılarını pazar günü yazacağım yalanıyla okuyucularımı kandırmış ancak sonrasında yine an itibariyle kimbilir hangi mevzudan dolayı youtube açılamadığı için izlenemeyen pretty woman filmi final sahnesini koyduğum posttan başka bir harekette bulunmamışım. zaman aşımına uğramış olması nedeniyle konuyu es geçiyorum.

scent of a woman: gayet mutlu bir şekilde kullandığım parfümüm dkny/be delicious alınmasın ama daha koklamadan almayı düşündüğüm bir parfüm buldum: burberry/the beat. never judge a book by its cover demişler ama sırf reklamını görüp kesin beğenirim dedim ne yalan söyleyeyim.

sosyal mesaj: star tv de akıllara zarar bir program mevcut. esra erolla izdivaç. izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. kısaca evlenmek isteyen bir takım kişiler programa gelip kendilerini gösteriyorlar, bir sonraki programa da bu kişilere talip insanlar geliyor. tanışma amaçlı. şahıslar esra hanımın yardımıyla iki üç kelime ettikten sonra esra hanım görevini yerine getirmiş olmanın rahatlığıyla ya "artık sizi yalnız bırakalım" (yalnızlıktan kasıt herkes bön bön bakarken şahısların başka birinin yardımı olmadan cümle kurması) ya da çiftten birbirinizi tanımak istiyor musunuz sorusunun olumlu cevabını aldıktan sonra "siz arkada birbirinizi tanıyın ozaman" diyor. ortamda evlenmeye gelen insanların baba/anneleri de olduğu için toplumumuz açısından sakıncalı bir durum yok. dışarda sevgilileriyle gördükleri kızları ayıplayan, ama devlet imzalı meşru sex yapmak için yatağına soktuğu her adama nikahı basan seda sayanı "dost hayatı yaşamayan kaliteli kadın" statüsüne sokan yurdum kadınına bundan sonra yakışacak hareket, tayyip buyruğuyla doğurdukları 3 çocuk kucaklarında, esra erolla gerdek gecesi programını izlemektir. konuyu da nerden nereye bağlarım.

itiraf.com: pek çok insanın nutellaya duyduğu aşkı ben danone çilekli yoğurda duyuyorum.

3 comments:

miracsaral said...

Şu anda onu mu kullanıyorsun bilemiyorum ama Burberry-The Beat fena bir seçim değildir, kendi adıma tebrik ederim. Hâ, 25 yaşında, iş güç sahibi, ayakları üstünde durmaya çabalayan birisinin gece kullanacağı "ağırlık" katsayısına sahip değildir ama normal zamanlarda, özellikle bahar ayında iyidir kullanabilirsin. Kullanmana da sevindim zaten :)

Not : Bu arada bir parfümün 75ml'den büyük şişesinin almayacağını zaten benden iyi biliyorsundur. Çünkü, o çaptaki geniş bir şişe, parfümün esansının merkezindeki dengeyle uyumlu olamaz. Bu nedir, yani parfümü her sıktığında aynı "kokuyu" sıkamazsın, çünkü içindeki maddelerin oranları dağılmış olur.

Misal, atıyorum bir sıktığında %40 Vanilya, %10 Amber, %50 Makber çiçeği sıkıyorken, başka bir sıkışta oranlar değişir.

Bu yorumu ihtimal göremeyeceksindir ama olsun, ben mesudum efendim :)

voodoo girl said...

gördüm ve çok şaşırdım ne alaka geçmişten günümüze voodoo girl :)

the beat'i test ettim ancak memnun kalmadım, dkny - be delicious beni tatmin etmeye devam ediyor.

laylaylom said...

be delicious ı kullandığımda "hıyar kokuyorsun" diyen insanlara "hey karabiber(hot couture)benden uzak dur!" demek istiyorum.