Friday, October 23

I catched a called

o kadar aşı oldum, havaların bir türlü soğumamış olmasını gözardı ettim her gün kalın kalın giyindim, her sabah vitaminimi içtim ama ne oldu; çarşamba günü maçtan sonra bir de bizim çocukların halı saha maçına bakayım dedim iki dakika üşüme hissettim hemen eve döndüm yine de kurtulamadım. evet ben de grip oldum, doktor "mevsimsel grip telaşlanmayın" dedi, bastı raporu. mal gibi yatıyorum dünden beri, laptop ofiste, daytime tv sucks. yattığım yerde sürekli çorba içip mandalina yiyorum. çok sıkıldım, grip + PMS duygusallık aldı yürüdü. içerden bilgi vermek gibi olmasın ama tavlamak istediğiniz bir kız hasta yatıyorsa ve siz de yeterince ilgi gösteriyorsanız hedefinize ulaşmanız an meselesi olabilir.

azıcık gücüm ve photoshop bilgim olsa, milletin domuz gribinden korunmak için taktığı maskelere lacoste-tommy-a&f gibi markaların amblemlerini yerleştirip "bilkentte domuz gribi çıktı ya ehe ehe" gibi espriler yapabilirdim. yine ucuz kurtuldunuz.

6 comments:

Godsyndrome said...

geçmiş olsun vuducan.

Black Pearl said...

Voodoo, grip bulasici bisi. Yani ne kadar korunursan korun baskasinin klavyesine, mouse'na dokunduysan o zaman sana da bulasabilir. Bunun soguk havayla pek alakasi yok.

Kisin insanlarin daha fazla grip olmasini, bilim adamlari insanlar kapali ortamlarda daha uzun kaldiklari icin daha cok grip olduklari aciklamasi yapmislardir.

Yani belki eldiven ve bahsettigin maskeyi kullansaydin su an grip olmayabilirdin. Tabi cok hasta olmandan kansiz oldugunu da algiladim. Daha az direncli oluyosun o zaman viruslere. (evet cok House izliyorum)

vence said...

İlhan Mansız hastalığı.. Geçmişler olsun.

sinem said...

sakınan göz vs çöp. bak bana, sanki eylül başı :)

miss lulu said...

photoshop desteğine ihtiyacın olursa haber ver sana fotoyu gönderirim :B

asethuan said...

geçmişler olsun efem...