Wednesday, April 21

nikahına beni çağırmadın sevgilim

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Sabri Sarıoğlu, Yağmur Sarıoğlu (Yılmaz) ile dünya evine girdi.

23 comments:

bokbocesii said...

kacırdın guzelim cocugu :)

M.T said...

kıza iice dikkatli baktım o gece nikahta. kör de diildi hayret:)

aradasirada said...

Haberi duyunca "kaçırdın" diye mesaj yazmaya girmiştim.Sen erken davranmışsın :)

Kasux said...

evde kalıcan bu gidişte

Ortega said...

Sabri'yi sevenler ve yaşatanlar derneği sakinleri bu blogun adresini bilmiyorlar değil mi? :)

Tunç Bozacılar said...

Evlilik cüzdanında SARBİ yazsa ya !

miracsaral said...

Sabri benim uzaktan akrabamdır "Sarıoğlu"-"Saral", kardeşime ve yengeme bir ömür mutluluklar diliyorum.

Ayrıca evlenen hanımefendinin benzerliği de ilginç :)

varol döken said...

parantez içinde bile ayrımcılık yapan milyon yıllık erkek egemen zihniyetinizi sikeyim!

sabri sarıoğlu yağmur yılmaz (sarıoğlu) ile girer dünya evine, eve girmeden sarıoğlu olmaz o yağmur...

varol döken said...

ne o şaşırdınız mı?

sikeyim yazınca insanlığını kaybetmiyor insan...

(23 nisan öncesi gerekli sosyal mesajlarımı vermenin rahatlığıyla vurabilirim kendimi pera yollarına)

varol döken said...

sabri'ye de mutluluklar dilerim...

Uğur ! said...

bazen bunu yapmamak gerekiyor,burası benim dünyam demek ile de kurtarılacak affıda olmuyor maalesef bu bok hadisenin, evet zannettiğin gibi ahlak zabıtası da değilim. insanların en önemli iki anı var; bir evlilik iki çocuğu olması . vay anam vay

voodoo girl said...

"insanların en önemli iki anı var; bir evlilik iki çocuğu olması" lafına hiç katılmıyorum o ayrı da, neye saygısızlık ettim ben şimdi onu anlayamadım.

Acme said...

erkek egemen zihniyeti siken arkadaşa katılmakla beraber (katılarak? ya da katılmıyım lan..) kadının kendi soyadı da babasının yani yine bi erkeğin soyadı değil mi bu mesele o yüzden kafamı karıştırıyo heaa
geçen yine duydum misal
"asla kabul etmem benim soyadım var zaten"
neyse

ayrıyeten zabri sen bizim herşeyimizsin

Uğur ! said...

anlamadım mı diyor? Peki isi resmiyete dökelim. Kendi kimliğinizi ve de nacizane resminizi özel hayatınıza zarar getirmesin diye bizden esirgerken benzer hassasiyeti adı gecen kisilerin bu özel gunünde gosteremeyerek seçtiğiniz bu temsili resim ile bu bloga rastlama ihtimali olan resimdeki kisilerin ve de ailelerini ne kadar uzebileceginiz ihtimali ayıp olmuyor demek.

Sizi yurdum topraklarında blogger camiasının sivri dilli, dobra, cesur kizi yapan mantık karsı cinslerini yetiştiren geleneksel aile kültüründen başka bir olgu değil aslında.(meseleye yapılan yorumlardaki insanların bu anormal normalliklerinden yola çıkarak)

voodoo girl said...

anlamadım diyorUM, 3. tekil şahıs değil bizzat ben. kullandığım resim bobiler.org'un "sabri..sabri..sabri..aut" serisinden, espri amaçlı yapıldığı ortada. olur da saygısızlık gibi algılanırsa, olayın muhattabı olan kişi de bunu bana iletirse, ben ona gereken cevabı veririm. yalnız bu fotoğrafı sabri bekarken koymuş olsam hafifletici sebep mi olacaktı o düşünceyi anlayamadım. insanlara saygı duyarsın ya da duymazsın; devlet onaylı seks yapmaya karar vermiş olmaları saygının derecesini değiştirmez.

Uğur ! said...

bobiler org sitesini ve de güzel göndermelerini siz kadar şahsımda takip ediyor. O çalışmayı Sabri müzmün bekar iken bende rastlamış akabinde bünyeme nufuz eden tebessüm seviyesi, bir level üstüne upgrade olmuştu. Postun oradaki misyonu karikatür mahiyetinde idi. Sabrinin evlilik haberine vurgu yaparken aynı çalışmayı kullanıp resmin altına çiftin isimlerini de yazdığın takdirde, özellikle yüzünü tanımadığımız hemcinsin ile resimdeki hanfendüyü özdeşleştirmiş oluyorsun. Sabrinin yamuk ayağı yüzünden neden yeni gelinimiz zarar görüyor. Yani çalışmanın espirisi olan her vurduğun dağlara taşlara gidiyor göndermesi senin varyasyonun ile temsili gerdek atıfına evriliyor. Basında bizim evlilik haberimiz nasıl yansımış diye sörf'e yönlenen sabri kişisi, beceriksizliğine gönderme yapmak için resmedilen bu masum çalışmayı altta eşinin isimleri ile beraber gördüğünde/gördüklerinde ruh dünyası değişmeyecek kadar geniş bir kimse ise eğer, biz bu adam ile bencil diyerekten neden dalga geçiyoruz ki bunca zaman? Bu emekler niye? Hayır aksi takdirde bu kadar geniş bir adam nasıl bu kadar bencil olabilir ki o zaman? :) Aldatıldık mı? Empati sen bizi yarı yolda koma! (hafiftetici sebep ve devlet onayı olayına ise giremiyeceğim, komik çünküü)

muhtemel turnbackler

a-yararlı içerik sunmak zorunda değilim
b-insanlara saygı göstermeme hakkım var
c-sosyal misyon görevi edindiğimi de kim söyledi
d-burası benim dünyam
e-hepsi

voodoo girl said...

cevap veriyorum, f-hiçbiri. şu resme bakıp kadını sabri'nin "kutsal eşi" ile özdeşleştirecek kafadaki adamlar benim blogumu zaten okumasın.

Uğur ! said...

D seçeneğini isaretlemeliydiniz. Daha yaratıcı cevaplar bekliyoruz voofoo hanımkizim. Böle beni begenen böle beğensin halleriyle hayal kırıklığına ugratirsin her seferinde. Uçan hollandalının dediği gibi burayı Amet Memet okuyor. Bol guncellemeli günler..

voodoo girl said...

mr uğur!, madem "blogger camiasının sivri dilli, dobra, cesur kızı" diye tanımlandığımı düşünüyorsunuz, okuyanlara göre stil değiştirecek, "aman okuyucular ne düşünür acaba, alınırlar mı" diyecek insan olmadığımı da bilmeniz gerek. "beni beğenen böyle beğensin" dediğimde kimi hayal kırıklığına uğratacağımı anlayamadım ama olmadığım bir şey için beğenileceğime olduğum şeyi beğensinler ve ben hayal kırıklığına uğramayayım o bana yeter.

Uğur ! said...

Mizahın o ince çizgiden cikip kisileri rencide edici mertebeye eristiginde dusunduklerimi ifade etmek istedim, etmeyede devam edeceğim. sana giren çıkan ne der gibi birakta o kendini savunsun mantığı çok değişken bir kavram. Aynı zamanda çok aciz bir savunma çeşidi. Musaden ile bu kısır döngüyü daha fazla devam ettirmeyerek diğer yaratıcı postlarinla hatirlamayi denemeliyim. Bizimkisi okur eleştirisi, bizede bekleriz

voodoo girl said...

bu postumun rencide edici olduğuna inanmıyor, "gelsin o söylesin" derken de bunu ne kadar saçma bulduğumu, buna inanmam ve bunun mantıklı olabilmesi için ancak mevzu bahis olan insanın bana gelip "rencide oldum" demesi gerektiğini göstermeye çalışıyorum. siz istediğiniz gibi eleştirmeye devam edebilirsiniz elbette, eleştiriyi ciddiye almasam bu kadar karşılıklı dialoga girmezdim zaten. yine bekleriz.

asethuan said...

bence komik. neden bunu beğenmedin uğur?

dvrn said...

terbiyesizler. özel hayat ulan gerizekalılar.