Thursday, December 25

peas on earth

A-E-I-O-U nothing: kiğılı diye bir marka var ya. nedir o, hangi fonetik zekanın ürünüdür, nasıl ortaya çıkmıştır. bunları öğrenmek istiyorum.

she looks like a model, except she's got a little more ass: sinir olduğum bir şey var, "sen inceciksin, nerene rejim yapıyorsun" kafasındaki insanlar. benim kendimi rahat hissettiğim belli bir kilo var ki ona ulaşmaya çalışıyorum. sen şişkosun diye benim yediklerime dikkat etmem neden problem oluyor onu anlamıyorum.

on the boulevard of broken dreams: deli gibi aşerip aldığım peynir-soğan aromalı büyük boy rufflesı açıp da içindekilerin parça parça olduğunu görünce benim de kalbim parça parça oluyor.

touch it, bring it, pay it, watch it, turn it: millet koyunları kopyalaya, marsa falan adam gönderedursun; ben ipodu yana doğru çevirince bunu nasıl algılayıp da görüntüyü yan yatırıyo onun şokunu yaşıyorum.

Tinkywinky, Dipsy, Laalaa, Po: ailemizin sanatçısı götümün kenarı keremcem, daha ne kadar saçma olabilir ki diye düşündüğümüz an bize golünü attı ve kita isimli bir animasyon karakteriyle düet yaparak klip çekti. genç çifte mutluluklar diler, teletubbies gibi çocukları olmasını temenni ederiz.

sucks to be you: ferhat göçer denen adamın suratına sıçmam.

7 comments:

Unknown said...

kiğılı nasıl düzgün okunur? ağzım felç geçirecek bir gün bu kelime yüzünden.

oksan said...

bana bak kızım,zayıfsan ve rejim yapıyosan,seni parçalara ayırırm,kolunu bacagını ayrı ayrı çöp kutularından çıkarıp pazıl yapar polisler dinime imanıma!ulan 40 kilo karılar rejim yapmıyo mu ağlayacam ya nası surtuklersiniz siz.Nefret ediyorum sizden.öööö.
şaka ama seni seviyorum.

sükunet mecmuası said...

ne kadar öfkelisiniz sevgili bağyan.sizi çocukluğunuza döndürecek birşeyler olmalı evet.

Sencer Yücel said...

boyum 1.78, kilom 52 iken 2 diyetisyenle çalışıyorum. yani diyetin yaşı yoktur. yaşımı da siz hesaplayın...

miracsaral said...

Yaşın 25, profilde yazıyor be üstat. Yalnız bence Ferhat Göçer'e çok kılım ya. Sıfır beste, sıfır yetenekten çapkın bir doktor ve soliste nasıl dönüşebilmiş; anlayamadım :)

scostar said...

www.kitanindunyasi.com | lanet olası bir karakter.

Ayrıca bu kita bitch.Bizim Tsubasa'ya vermiş aynı gece Misaki'yle yakalanmış.Olmuyor böyle.Nuria Bermudez gibi madridin 6 futbolcusuyla yatması gibi Japonya milli takımının 6 oyuncusuyla mı yatacak bu kita?

Anonymous said...

kiğılı soyle oluor efendim. marka o mağazaların sahibi olan abdullah kiğılıdan gelmektedir:). onun soyadı yazılırken nufüs elemanı da kesin yanlış yazmıştır, al sana kiğılıııı. diet işine gelince benim aklım ermez, hala hızlı bir metobolizmanın faydalarıyla hayatımı sürdürmekteyim.