Wednesday, December 24

snowjob

bugün okula gelip 6 saat ders anlatmak durumunda olduğumdan, yollardaki erimiş karı büyük bir memnuniyetle ayaklarıma doğru süzdürüşüyle beni hayretler içinde bırakan çizmelerimi giydiğimden, dışarı çıkıp sigara içmeye kalktığımda yüzüme yüzüme çarpan kar tanelerini de dumanla birlikte içime çekmek zorunda kaldığımdan karla ilgili romantizm beklemeyin benden. ıssız adam saçmalığını "karların üzerindesin götün donuyo uyu de geber" repliğini msn nicklerine taşıyacak kadar beğenen gerzekler yapsın o edebiyatı. zaten sabah kampüsteki ilkokulun bahçesinde çocukların deli gibi kartopu savaşı yaparken ne kadar da mutlu olduklarını görünce anladım ki kar bile büyüdükçe anlamını yitiren şeylerden. eskiden olsa tatil yağıyor diye tempo tutardık, şimdi perdeyi açıp karı görünce kimbilir trafik ne haldedir diye düşünüyoruz. kader utansın.

5 comments:

miracsaral said...

Bu arada kar hala yağmaya devam ediyor. Bizim lisede biz karın içine taş koyup, öyle oynardık. Şimdi kar görünce küfür ediyoruz. Bu da erkek mantığı işte

berraque said...

burası beytepe burdan cıkıs yok mantıgı hukum surmekte , cok acı . o okuldan da nefret ediyorum cıbırık bıcırık cocuklar dehset icinde cıglık atıolar her tenefuste . cok acayip.

Anonymous said...

daha dur 3 gün sonrası var. ayazzzz

Anonymous said...

heuheuhe ıssız adama sataşmana bayılırorum her sefernde içim hazla doluo.

Anonymous said...

heuheuhe ıssız adama sataşmana bayılırorum her sefernde içim hazla doluo.