Friday, January 16

very angry: furious, livid, outraged, incensed, incandescent with rage

resim notu: evet sinirliyim ama google görsellere 'angry' yazıp karşıma çıkan ve neresinin komik olduğunu anlayamadığım sinirli bebek veya hareket çeken maymun resimlerini buraya taşıyacak kadar şuursuz değilim.

şu anda biraz(!) (hastasıyım bu parantez içi ünlemle yapılan yazı mimiğinin) sinirliyim. bugün okulumda sınav var, ben de her öğretim görevlisinin hayali "standy-by" kontenjanından bebeleri ingilizce konuşmaya çalışırlarken dinleyip not verme yükünden kurtuldum (gerçi mesleki deformasyona iyi malzeme çıkıyordu ama neyse). iyi hoş da, bana bunu dünden söyleseydiniz ya ey management! yanımda bilgisayarım olsa şimdi haftasonu yapmam gereken bütün işleri bitirmiştim. kitabım olsa kültürüme kültür katmıştım. ipodumun şarjı olsa neler neler dinlemiştim. bu kadarcık şeyden buraya gelip sinir postu yazdığımı düşünenler beni iyi tanımışlar ancak bugünlük yanılıyorlar.

neyse ne yapalım, otururuz bütün gün, hem eğitimi de tamamladık bugün son ödevimizi verip cloud number nine'a çıkıyoruz triplerindeyim, sade kahvemden ("I like my men like I like my coffee. Black and strong." lafı nerede geçiyordu hatırlayana ödül) bir yudum alıp geçiyorum esma sultandan ödünç aldığım bilgisayarın başına. maillerimi açıyorum ki ne göreyim, eğitim dosyamda 3 döküman eksikmiş, trainerımın bana gönderdiği o 3 şeyin kopyasını alıp orjinalleri göndermeyi unutmuşum. unutmuşum da utanmadan "evaluation for your UTP on October 6" yazan hocaya ne denir? şimdi mi aklına geldi de beni strese sokuyorsun, ofisime baktım bulamadım ya evde de yoksa, ya temizlikçi kadın yanlışlıkla çöpe attıysa (ki bilirsiniz genellikle favori hareketleridir bilip bilmeden bir şeyleri çöpe atmak. gerçi na-jayinki zarasutralarını çalmıştı günahını almak gibi olmasın, "sekste zevk almak istiyorum" aramasıyla bloguma düşen kişinin de o olduğundan şüpheleniyorum) denmez mi. yani ya bulamazsam ve pazartesi zaten sınav var onun stresi bir de bununla uğraşmak zorunda kalırsam. tam öğrenci serzenişlerindeyim, final dönemindeki bloggerları çok okumaktan mı oluyor ne?

hani benim TGI Friday'im?

4 comments:

Lasombra said...

1980 yapımı Airplane! filminden =]

Lasombra said...

bi de Supersister'ın Coffee şarkısı var onu unutmuşum. orda da geçiyor.

Sencer Yücel said...

hemen hemen bütün zenci filmlerinin kafe sahnelerinde geçer diye biliyorum. ama ırkçı değilim...

Scatterbrain said...

talento haklı, ama ırkçı olmadığı konusunda. diğer konuyla alakalı bir bilgim yok.
türkçesi "kahve sizden, fal bizden" sanırım...