Saturday, September 27

visulog

scostarın mimi sonucu ilginç bir test yaptım kendime, bazı anlarda seçim yapmakta zorlansam da sonuçlar aşağıdaki gibi çıktı ve vallahi tuttu. seviyorum böyle saçma sapan testler yapmayı, gönder gönder gelsin. wykka, elim sende.

ruh hali - sofistike: Zevk seçimin hoşgörülü tarafını ele veriyor.Gerçek bir yemek aşığısın.
Şehrin havasını başka hiçbir şeye değişmezsin - sana yaşadığını hissettiriyor. En davetsiz gözüken yerlerde bile bir güzellik buluyorsun. Kendinden emin ve iş bitiricisin.
Müzikte her zaman yenilikler peşinde koşan iyi bir dinleyicisin. Senin için konserlerin yerini hiçbir şey tutamaz.
Sanat deyince ilk aklına gelen moda akımları oluyor. Rahat olsun olmasın, trendler sana göre denemeye değerdir. Kendini moda olanla ifade etmeye inanıyorsun.

eğlence - hiperaktif: Tatilde deniz, kum ve güneşin olduğu her yere gidebilirsin. Sürekli aktivitelere ve turlara katılmak sana göre değil. Tatil, pilleri yeniden doldurmaktır.
Tutkularına boyun eğmeyi, inişleri ve çıkışlarıyla hayatı seviyorsun. Tutkulu ve fazlasıyla sadıksın. Büyük bir olayın parçası olmak sana haz veriyor.
İyi göründüğünde iyi hissediyorsun. Kendini şımartmaya hep hazırsın. Tabii bu kadar iyi görünmek biraz zaman ve para kaybı demek, biliyorsun !
Seni rahatsız eden şey nedir? Etrafındakilerin daima bakımlı, sıkı vücutlu ve çekici gözükmelerini istiyorsun. Kilolu,tüylü,kıllı hiçbir şeye tahammülün yok.

alışkanlıklar - keyif düşkünü: Her ne kadar sağlıklı yaşam fikrini desteklesen de, vazgeçilmezlerin var ve açlığını mutlaka gidermelisin. Tercihin "büyük" porsiyon..
Evinde modern ve cool bir zevkin var.Fonksiyonel olması yetmez, evin de senin kadar tarz sahibi olmalı.
İçeçek tercihin klasik tatlara düşkün olduğunu gösteriyor- evet biraz da havalısın.Giyinip dışarı çıkıp kendini göstermeyi seviyorsun !

aşk - aşk böceği: Aşk senin için uzun bir bağlılık demek. Kendini adamak, fedakarlık ve sevecenlik..
Senin için özgürlük anı yaşamak demek. Oldukça gözükarasın ve önüne çıkan fırsatları değerlendirmekten çekinmiyorsun.

1 comment:

graSS said...

scostar denilen ebleğin blogunun geçmişini incelediğinde benim yazılarımı harfi harfine geçirdiğini göreceksin.hani benim tınımda olduğundan değil de neyin ne olduğunu bilmeniz açısından sevgili voodoo.

ha bir de bloguna ne zaman girsem prodigy'nin voodoo people şarkısı aklıma geliyor.bu şarkı da benden sana gelsin.

notumuz:yorumu yayınlamayabilirsin.