Tuesday, September 2

anne ben spor yazarı oldum

henüz iki maç geçti ancak bu sene de koltuğumuza yaslanıp maç izleyemeyeceğimiz sanırım belli oldu. okuyanlar bilir, genelde takımın gidişatıyla ya da oyunuyla ilgili yorumlar yazmayı sevmiyorum -bu hevesimi sevdiceğimle konuşarak tatmin ediyorum- ama bugün yazasım geldi (sevgilisinden duyduğu futbol yorumlarını başkasına satmaya çalışan kız modeli). elinin hamuruyla erkek işine karıştın, şöyle saçma bir laf ettin diyen olursa (breh de breh) he said, she said butonu hazır.

neyse efendim bence daha iyi işler başarmamız için delgado'nun sadece havasında olduğunda değil, her zaman iyi işler yapması gerekiyor. cisse'nin (yine sexist bi yorum olacak ama) 'karı gibi' top oynamayı bırakması, ayaklarını yere daha güçlü basması ve 'sevdiceğimin bile atabileceği paslar'dan daha iyisini yapması gerekiyor. holosko'nun kendine gelmesi gerekiyor, bu aralar bir şey var bu çocukta tutuklaşmış sevgilisinden falan mı ayrıldı? (bkz. futbola magazin karıştırmak). serdar özkan'ın mahalle maçındaymışcasına her pozisyonda adam çalımlamaya ve her golü kendi atmaya çalışmaktan vazgeçmesi gerekiyor. tello'nun ilerde oynaması gerekiyor, görüyoruz işte adam defansif oynayamıyor ve bunu farkeden takımlar yaldır yaldır o kanadı kullanıyor. yine görüyoruz ki ali tandoğan'la bu iş olmuyor, ısrarcı olmanın manası yok. uğur inceman ve zapotocny akıllı transferler, bir de dünkü maçtan sonra kaleye jefferson talebinde bulunacağım -nacizane.

son olarak genel hissiyatım, takımda böyle bir karşı takım etkili gelmeye başlayınca panikleme, ama o golü yemeden de kendine gelememe, ne bileyim işte mahalle maçı tadında bir amatörlük var. zamanla geçeceğine inanıyorum, ama zamanın da bir an önce geçmesi gerek zira skorlar lehimize de olsa oyun disiplini daha zor maçlar için çok ümit vermiyor. böyle de spor yazarı ağzı yaparım çok artistim.

1 comment:

Ortega said...

Delgado gününde olduğu müddetçe Beşiktaş her zaman şampiyonluk yarışı içerisinde olur..

Turkcell Süper Lig böyle bir şey işte..10 numaranız 10 numara gibi oynadıkça ittir kaktır gidiyosunuz.