Tuesday, September 16

we can't take our eyes off the t-shirt and ties combination

televizyonlarda başlayan yeni yayın dönemiyle eş zamanlı olarak başlayan yeni eğitim/öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun. lakin bu dönem kampüs maratonu modunda bi 9 hafta beni beklediği için pek mesut değilim (yoksa biliyorsunuz talebelerimi pek severim). toplantı/training/ders üçlemesinin her öğesinin kampüsteki başka bir binada olması beni ziyadesiyle sinir etmekte. hayır binaların arası en fazla 5 dakika ama ben yerleşik hayatı seven, bunun için ne kariyerlerden vazgeçmiş bir insanım (breh de breh). "okul, beni neden yoruyosun" diye bağırmak ve dolayısıyla öğrencilerimin en favori hocası olmak istiyorum.

bak yukardaki cümlede terbiyesizce bi genelleme yaptım. hani bizim okulun öğrencileri hep çok "ciks" bilinir ya. gerçi bir olay geldi bugün başıma, okuldaki başka bir kızla aynı eteği giydiğini görünce koridorları ayağa kaldıran kız gibi kafalardaki imaja destek çıkan bişey. kızlar arasında 'çıtçıt' diye adlandırılan takma saçtan gördüm yerde. evet. bunu gördüm. koridorda bi tutam saç. kim, hangi koşullarda düşürdü, orasını bilemiyoruz. bi catfight falan çıkmış olsa duyardık.

odtü'de okuyan bi arkadaşım vardı, internetteki profillerinin meslek kısmına "sadece kızların bıyık bıraktığı bi üniversitede okuyorum" yazardı. ben de artık "koridorlarında takma saç bulabileceğiniz bi üniversitede öğretim görevlisiyim" yazabilirim.

ya da yazmam. odtününki hala daha komik.

6 comments:

Anonymous said...

awn öğretmen miydin?...

Başak Ağın said...

kızlarımız bıyık bırakmıyorlar efenim artık. efil efil hippi eteklerini savurarak geziyor veyahut converse + yeşil ve dar emo pantulu ile geliyorlar okullarına. lütfen yeni nesildeki gelişimleri takip edelim.

voodoo girl said...

yejades, ta kendisiyim.

wykka kuzum, benim gözümde emo bir kızla bıyık bırakan bir kız arasında dikkate alma açısından pek de bir fark olmadığını çok iyi biliyorsun :)

jelatin said...

Sabahtan beri koridorları geziyorum. Bakmadığım yer kalmadı. Demek sizin orada düşürmüşüm. Çok üzgünüm :( Umarım görevlilerden biri alıp saklamıştır. 1 tutam saçım eksik olduğu zaman kendimi bir türlü yeterince havalı hissedemiyorum.

Neyse... En azından hangi binada düşürdüğümü öğrenmiş oldum. Teşekkürler Voodoo Girl! Buraya Google'a "postişimi düşürdüm nerede:((((" yazarak geldim. Öpüyorum.

voodoo girl said...

ahahhahahahahahah diye güldüm okuyunca jelatin. üzerine yapacak bi espri bulamadığım için gülme efekti koyuyorum.

farawaysoclose said...

sabahtan akşama aynı masa başında oturuyorum. ah o bilkent binaları arasında gün boyu bir oraya bir şuraya gezinmeyi ne kadar istedim:))