Tuesday, November 25

bir elimde beş parmak

baş: cumartesi okan bayülgen'in programında helin avşar'ı gördüm de. o kafasındaki peruk muydu? zira saçları o halde olan kızlar görüyorum okulda ben sürekli, başörtüsüyle okula girmek yasak olduğu için. öyle bir haldeydi helin kızımız da. bu arada, normal perukla tesettürlü peruğu farklı şeyler mi yoksa onlar başörtülerinin üzerine takıyorlar diye mi o kadar yapay duruyor? cidden soruyorum bunu.

işaret: özellikle demet akalın tarafından başarıyla icra edilen "eski sevgiliye skimde değilsin konulu şarkılar söyleme" olayının hastasıyım. skinde değilse şarkı da yazma. laf. unuttum demek bile onu hatırlamaktır der, bir ibrahim erkal edasıyla uzaklara dalarım.

orta: gıcık olduğum bir olay var. şimdi iki atm yanyanaysa, iki sıra yapılıyor ya. bence öyle olmamalı, ortada tek bir sıra olmalı. çünkü böyle olunca ne oluyor; misal ben birinde bekliyorum, benden sonra biri geliyor yanımdaki sıraya giriyor. onun önündekinin işi önce biterse, o atmyi benden önce kullanıyor. benim önümde duran atm özürlüsü diye ben neden cezalandırılıyorum? piyango bileti almıyoruz ki herkesin şansı kendine olsun. kim erken gelirse onun hakkıdır boşalan atm. (sabah programı ünlüsü tonlamasıyla) yanlış mıyım?

yüzük: bir erkek tipi var, böyle koyu renk saçlı ama beyaz tenli, saçlar jölelenmiş ama çakma pumalı clubberlar kadar abartmadan, bilekte bir takım zımbırtılar, spor ayakkabı. işte bu tipi barındırmayan bir kadın giyim mağazası bulamadım ben daha.

küçük: tuvaletlerdeki "küçük" ve "büyük" yazılarının aslen neye tekabül ettiğini çok geç yaşta öğrenenlerdenseniz, yalnız değilsiniz.

4 comments:

Üfürükten Prenses said...

orta parmağa kesinlikle katılıyorum..
hep benim sırama denk gelir ya..
1650 yaşında atm kullanamayan maaşını çekmek için 45 dk harcayan teyzeler.. ya da havale yapacak insanlar ya da ne bileyim bütün uzun işler..

tek sıra akıllıca..!

kenzavey said...

helin avşar napmaya çalıştı anlamadım resmen o programda kendini rezil ettirdi.bir insan bu kadar salak olamaz heralde.bunu bilerek yaptıklarını düşünüyorum zaten.saçları farketmedim bide ?

yanlız programı yavuz götürdü hastayım ya :) mehmet ali birand ı müthiş yapıyor..

demet akalın dinlemeyin , dinlettirmeyin yahu :)

2 atm olayıyla ilgili bir anım var..şimdi efenim 2 tane işbankası atm si duruyor önümde hatta üni nin atm leri bunlar..her birinde 7-8'er kişi var ben geçtim birine..yavaş yavaş azalmaya başladı önümde sadece 1 kişi kalmıştıki ATM pat diye bozuldu , para vermedi ve şuanda işlem yapılamamaktadır yazdı ekranında..yandaki ATM sırasına kaynaıp biz sıradaydık çekilin de diyemiceğimiz için en arkaya tekrardan geçtim(k) .. baya küfretmiştim

Semt Aşığı said...

Helin avşar lokantada lezbiyen ilişkiye girdiği için tutuklandı die bi muhabbet duymuşdum sabah çay ocağında.

Bence demet akalında söylemek istemiyor ama menejerinin pazarlama stratejisi bu.

atm konusunda bankanızı Garanti veya Hsbc den birine geçmenizi öneriyorum.elini sallasan atmsine çarpıo sıra sorunu olmayacaktır.

Seni salı pazarından alış-veriş yapmaya davet ediyorum.

Ya küçük şu kadar büyük şu kadar yazan bi tuvalete hiç girmediysek?

DoGHo said...

tuvaletlere asilacak yazi onerisi: "size does matter!"