Monday, November 17

bir genç kızın çantası karıştırılmaz

tam da godsyndrome'un sitesinde bu aralar bayan bloggerlar arasında "çantanda neler var?" miminin yaygın olduğunu okumuş ve "ben de bayanım bana neden uğramadı" triplerine girmiştim ki, kelebenk'in beni mimlediğini gördüm.

efendim çantamda pek tabii cüzdanım ve cep telefonum var. cüzdanım da süpersoniktir ama üşendim şimdi fotoğrafını çekmeye. yapılacak işi çok beyni az bir insan olarak bir adet "checklist" taşıyorum yanımda mütemadiyen, morning glory'den herkese tavsiye ederim çok güzel. üzerinde marilyn monroe resmi olan harikulade sigara tabakamın vidamsı şeysi bozulduğu için mecbur sigaram paketle duruyor, malboro lights yandan açılan gümüş paket (madem paket taşıyoruz bari onun güzeli olsun). çakmak olarak sağ üst köşede gördüğünüz mü-kem-mel şey sevdiceğimin hediyesi (bunun resmini internetten bulduğum için üşenmedim). bir de anahtar haliyle, bi dönem (hala var mı bilmiyorum) D&R'da böyle değişik voodoo bebekli anahtarlıklar satıyorlardı onların şeytan-vudu karması olandan, yanında "blondes have more fun" yazan bir adet anahtarlık daha bir de taa ne zaman bjk store'dan aldığım 1903 anahtarlığı eşlik ediyor anahtarlarıma. kitap, bu ara yüz yıl önce okumaya başladığım ama son zamanlarda çok ihmal ettiğimden hala bitiremediğim "futbol ve küreselleşme". sondan bir önce ipodum. son olarak da her an nefessiz kalma tehlikesiyle boğuştuğumdan burun spreyi.

yazının başında da bahsi geçen godsyndrome beyimiz her kızın çantası aynı demiş, düşündüm haklı olabilir. benimkinde farklı olarak makyaj malzemesi, dudak parlatıcısı, ayna falan bulunmaz. bir de burun spreyi defolu ama marjinal bir hava kattı itiraf edin.

mimi de moda tasarımcısı (so kuul) arkadaşım liz'e paslıyorum madem, onun çantasından çıkar kesin entel dantel bir şeyler.

4 comments:

kelebenk said...

burun spreyi çok cool olmuş=)
benimde alerji için vardı ucu başka bir çantada kendi başka bi çantada amaannn=)

Anonymous said...

Zippo nefismiş hakikaten.

cız-bız-liz said...

yazcam bebeyim, fakat şu ara korkunç günler geçirmekteyim.
yaşasın kriz.

Scatterbrain said...

bayılırım kız çantası karıştırmaya,hele de genç kızsa, yine bayılırım!