Saturday, November 1

I woke up early this mornin'

but I still ain't see the sun diye devam edebilmek isterdi bu deli gönül ancak en son temizlikten sonra takılması unutulan yan cam perdemin yokluğu güneşin bizzat gözüme doğmasını sağladığı için çat diye uyandım. önümüzdeki günlerde muhtemel voodoo girl hasta yatağından bildiriyor konulu postların önüne geçmek amaçlı bin tane ilaç aldığımdan çok erken uyumuş idim dün gece, onun da etkisi olabilir. nihayetinde deli skmiş gibi (küfürlerin başında afedersin diyen insanın hastasıyım) kalktım sabahın 7 buçuğunda.

bazen dinlediğim, gördüğüm olaylar bana hep aynı yorumu yaptırıyor: "yaş kaç?" o yüzden diyorum ki mesela üzerinde 'yaş kaç?' yazan bir pankartım olsa, şu mobynin klibindeki yaratıklar gibi onla gezsem ihtiyaç olduğunda çıkartsam. ya da öyle bir tshirt giysem hep kıyafetlerimin altına, formasını çıkartıp sarı kart gören oyuncu umursamazlığında açıversem yeri gelince. bence baya hoş olurdu.

iki tane şarkı var. dünyanın en kötü şarkıları. yazmak istiyorum burdan ama adlarını bilmiyorum. bir tanesi hattara gaassooliiinaaaa bıdıbıt gassooliiiinaaa diye. diğerinde de söz yok bir takım tanımlanamayan sesler mıymıymıymıy diye bir adam ağlıyor mu ne yapıyor belli değil. şu tarifle de anlayan olursa hayret edicem ya neyse. çok meşhurdu ama bunlar her yerde çalıyolardı işte kaç sene öncesiyse o zaman.

bazen blogumda direk yorum yaptırmaya yönelik bir şey yazarsam, yani amaç o olmasa da mesela bir soru sorarsın sizce de öğle değil mi gibilerinden o zaman birilerinin comment yazma ihtimali daha yüksektir ya. işte öyle bir yazı yazdığımda kendimi sabah programına katılmış ve konuşması esnasında "yanlış mı konuşuyorum?" diyerek seyirciden alkış toplamaya çalışan ünlüler gibi hissediyorum.

bence şu hayatta yapılmış en güzel bisküvi eti burçak olabilir. biskremden bile güzel.

biskrem dedim de aklıma alakasızca şu geldi. yurdum gencinin nutella aşkını anlayamıyorum. yok yani ben de çok seviyorum da "allahım orgazm oluyorum onsuz yaşayamam bu ne muhteşem şey" tripleri falan. bi garip. etiket merakına bağlıyorum aslında. eternal sunshine of the spotless mind'i ve fight club'ı sevmek gibi. mecbursun. izlemediysen de profilde yazacak. şekil bunu gerektiriyor.

bir de götü ve gözü güzel olan kızlar hayata 1-0 önde başlıyor bence.

8 comments:

miracsaral said...

Bu götü ve gözü güzel olan kızların malesef hayata 1-0 önde başlamaları gerçek bir olgudur. Götü ve gözü güzel olmayan kızlar ve götü ve gözü güzel olan kızlar arasındaki ilişkiyi ben büyük takım ile anadolu takımları arasındaki maçlara benzetirim.

Hakem büyük takımın(götü ve gözü güzel olan kızlar) yanında olur, büyük takımın daha iyi oyuncuları vardır, daha çok taraftar desteği vardır vs vs..

Anadolu takımının yenmek için tek çaresi en az iki gol atmasıdır çünkü, büyük takım her zaman bir gol bulur.

Ayrıca bende eti burçak hayranıyım, gördüğüm yerde imzasını alacağım hocam

scostAr said...

Burçak sevmem, eti Cin'in ufak ufak olanları varya, portakallı falan.Yiyince cin çarpıyor hani; o daha iyi.Ama Burçak'ta iyi canım.

Nutella'ya gelince, yıllarca Çokokrem, ve Chocella(Nestle olan.) yedim, yıllarca dediğim 5 yaşına kadar:D Sonra Nutella gerek transfer ücreti olan bol fındığı verince ona döndüm.Hatta hatırlarım okula gitmeden önce kaşıkla yiyip okulda birde ekmeğin üstüne sürülmüş şeklinde yediğimi.Nutella'yı severek yediğimden başka yedikten sonra kusma olaylarımda oldu.Neyse yeter.

*edit büdüt: Abla eskiden ne güzel benim blogumu takip edenler listesinde vardın, şimdi izlemeyi bırakmışsın, küstüm.:P

kenzavey said...

sabah erken kalkınca okunacak yazılacak herşeyi bitirdikten sonra birşey bulamıyorum çok sıkıcı gelebiliyor ama tam o anda tv de hoşuma giden ve o mayışık anımda beni tatmin edecek birşey buldummu her haftasonu erken kalkayım tv de o şey olsun istiyorum nedense.değişik bir mutluluk veriyor.

eti burçak hakkaten çok güzel yanında herşey gidiyor zaten ayrıca paketi açtığımda hepsini bitirmeden yapamıyorum

nutella iyi güzel de atıyom migros'un tansaş'ın kendi ürettikleri kremalarla karşılaştırmadığın sürece öyle off süper oturduğum yerde orgasm oldumluk birşeyi yok bencede.misal küçükken sagra special den çeşmeden akıttırırdık annemle oda çok güzeldi :)

göz olayına uyuz oluyom.sanki kendimiş seçmişiz gibi hadi renkli gözlü diye hoşuna gider ok , çevremde siyah gözlü diye bazı kızların birilerini ezdiklerini gördüm.boşver be vuduhatun :)

y i ğ i t said...

FORZA ETİ NEGROO !!!

ama evet nutellaya bnde bayılırm..

hea bi de o şarkılardan 2. mıymıy olan bnm tahmin ettiğim şarkıysa eğilip diz çöküp yuwarlanıorm önünde :D

+ evet gözler 1-0

La Santa Roja said...

google sen bizim herşeyimizsin :
1. dady yankee - gasolina
2. el mundo - chacarron macarron

bunlar bir de collezione'de filan çalar ya gümbür gümbür, elimdeki yere fırlatıp kaçasım geliyor.

voodoo girl said...

la santa roja, oh be. ama şu tarife dayanarak ne yazdın google'a bunları aratmak için onu da çok merak ettim :)

Anonymous said...

Göz değil de götü güzel olan hakkaten 1-0 önde başlıyor...

ama aynı zamanda da göz önünde oluyor...
En nezih ortamlarda dahi punduna gelip birinin (kadın/erkek) dimağına meze olmak rahatsız ediyor herhalde kadınları...

Ben daha enteresan güzel olduğunun farkında olup bunu fazlasıyla kullanmaya çalışanlara kılım...

Nutella ile orgazm olma durumu nasıl olur bilmem de benzerleri arasında da tek geçilecek üründür, Nutella... tabii Eti Burçak'da...

La Santa Roja said...

ilki için "gasolina" ikincisi için de "mırıltı, iğrenç, şarkı" vb. şeyler... Ha bir de ofisteki bir hatundan amerikan yardımı aldım :p