Wednesday, November 26

noluyo lan

fdün akşam sevdiceğimle fener maçını izliyoruz. ben dedim ki bunlar şimdi yenilirse bize bilenecekler. sevdiceğim de dedi ki tam tersi de olabilir, yenmenin gazıyla bize patlayabilirler. böyle yorumlar yapıyoruz işte bu maçın bizim maça olası psikolojik etkileriyle ilgili, şimdi fenerbahçeli arkadaşlar kızacak ama, ben dedim ki "bari mal volkan hatalı bi gol yese de morali bozulsa". bunu dediğim an çat ilk gol oldu mu. en son -rıdvanvari 'gol olacak bu pozisyon' dediğim ve olanları beşiktaşla alakalı olduğundan saymazsak- bu tarz bir olay lisedeyken gelmişti başıma, fenerbahçe galatasaray maçı, ben gayet tasasız izliyorum fanatik taraftarlarla birlikte. arif var o zamanlar, oyuna sonradan girdi, ben yavşak yavşak "aha arif girdi şimdi penaltı olur" dedim. oldu mu oldu. ölümden döndüm o gün (abart).

postun sonuna da volkan resmi koyuyorum ki sevgilisinin ettiği "Başlangıçta çevredeki bütün masalar bize bakmadan bir restorana gidemiyorduk. Benim, onu kıskanmak için daha fazla nedenim olduğu kesin" lafını kavrayamayalım hep beraber.


biraz terlemişim de afedersin

8 comments:

Godsyndrome said...

Ahahaha.Allah herkesi eşi eşine yaratırmış derler ya doğru demek ki.Masalar bakmadan, gidecekleri resteronları olur umarım:):)

miracsaral said...

Ben Volkan'ı Antalya'da çok gördüm ve şunu söyleyebilirim ki en azından benim olduğum mekana gelirse ona veya hatununa bakmam. Çünkü çoktan oradan vınlamış olurum.

voodoo girl said...

niye ki anlamadım

farawaysoclose said...

şu Avrupa şampiyonasında Volkan "en yakışıklı 11"e seçilmişti?!! koca avrupa da bu kadar zevksiz olması da hayret verici!!

y i ğ i t said...

ibne hakem diorm bşka bşi demıorm..
ilk gol faul 2.si el
gayet saha içinden izledm onu ordan görmeyen adamın ben..
önder warken yasini oynatırsan böle olr

Ortega said...

Volkan ve Rüştü birlikte bıraksın kaleciliği..Kurtulalım.

Anahtar said...

volkan şampiyonlar ligi nde haftanın en kötü futbolcusu seçilmiş... haketmiş mi? bilemem. ama bana göre takım içindeki en başarılı oyuncu oydu. mesela emre, guiza, alex vasatın da altındaydılar. uğur boral messi nin beş altı kişiyi çalımlayarak attığı golden çok etkilenmiş olcak ki rakip defansın üstüne düz koşu yapıp sürekli top kaybetti.

ha bi de aragones tabi.. takım ş.l nde tamam devam maçına çıkıyor kazım ilk 11 de yok. fener bu haftaki bjk maçında puan kaybederse dede yi tutan ipler fena halde incelir...

miracsaral said...

Nedeni falan yok, Volkan'a kılım. Sürekli bir kasıntı hali, cep telefonunun kamerasına bakıp saçlarını düzeltmeler, acayip küfürler, devaasa bir fizik vs vs..Lavuk bir karakter olması yüzünden. Kalbimdeki Fenerbahçe sevgisine zarar verebileceği için kaçarım oradan işte dostum..