Friday, November 7

yok artık

15. MTV Avrupa Müzik ödüllerinde Emre Aydın, "Avrupa'nın En Sevilen Sanatçısı" ödülünü aldı. MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde kazananlar, izleyicilerin internet üzerinden ve kısa mesaj yoluyla verdikleri oylarla belirlendi.

yani şimdi hiç affetmeseniz de olur ben böyle müzik zevki olan insanın kulağına sıçayım. "öyle deme, türkiye'nin gururu" bıdıbıdısı yapacaklara da bu ödülü ismail yk alsa aynı gururu hisseder miydiniz diye sormayı bir borç bilirim. işinize gelince romantik prens, gelmeyince kıro. geçiniz bu ayakları.

10 comments:

Unknown said...

aaa dündü dimi bu zamazingo

voodoo girl said...

vallahi izlemedim de sabah nette okudum. avrupalı olan sizsiniz enis bey, sizin izlemeniz lazımdı =)

y i ğ i t said...

anaaa unuttm izlemeyi :S
emre aydına da ayrı kıl olrum :S:S

Unknown said...

emre aydını severim ben, ismail yk bu ödülü alsaydı, onunda sevenleri benim gibi emre aydının nesi varki? diye sorardı gelip sanırım =))
demek kulağa sıçma fantazilerine sahipsin... hımmm... güzel ne diyim...
"saygı" çerçevesinde bir eleştiri beklerdim emre aydını sevmeyen biri olarak. neyse...

Derda KASAL said...

Emre Aydın bariz bir şekilde arabesk söylüyor , İbrahim Tatlıses ile tek farkı kullandığı enstrüman , pek müzik bilgim yoktur . Fen , Edebiyat gibi derslerim hep 5 gelirken Müzik'ten kalırdım bütünlemeye ...
Emre Aydın'ı bir kere Fanta fest. olayında dinleme imkanı buldum ve beğenmedim sesini , bir de buna aşık falan oluyorlar acaba beni görseler ne olacaklar haberleri yok : )

Geçen hafta Mustafa Üstündağ için Beyaz Show'u izledim ama adama iki kelime ettirmedi Emre Aydın denilen adamın "fan"ları . Emre Aydın üzerine basa basa fan dedi , benim bildiğim sanayii tibi fanlar var sıcak üflerler hani hayran dese günaha girecek ...

Son olarak Emre Aydın'a o ödül geldi geleli Mtv artık eski Mtv değil

voodoo girl said...

sevgili serzeniş meraklısı,

emre aydın'ın nesi var ki? sorusuna cevabım şudur: ortaokul kafasında bir aşk yaşayıp yediği kazığı anlattığı ve birbirinden ayırması zor şarkılarını, "szoyşujlar" telaffuzunu örnek gösterebileceğim bir türkçeyle, heceler arasına garip sesler ekleyerek söyleyen bir arkadaş kendisi.

katılmadığım fikre yalandan saygı çerçevesinde yaklaşmama gibi de bir özelliğim var, dürüstlük demeyi tercih ettiğim.

saygılar :)

farawaysoclose said...

internetten oylamayla verilen herhangi bir ödül ne kadar ciddiye alınmalı ki??? hangi kritere göre kim ne oyu veriyor, saçmalık resmen.

Unknown said...

yani şumu demek bu. dürüst olabilmek için başka insanların düşüncelerine saygısızlık etmek gerek? beğenmiyorum demek saygısızca bi davranış değil katılabilirdim yorumdaki tanımına uyardı, yalnız kulağına sıçayım demek dürüstlükle, saygıyla ört pas edilemeyecek büyüklükte bir terbiyesizlik benim penceremden bakıldığında. konu farklı yerlere gitmesin... renkler ve zevkler diyelim...
sana da "saygı"lar, bolca hemde... ihtiyacın olucak =)))

voodoo girl said...

sevgili serzeniş meraklısı,

dürüstlük olarak tabir ettiğim şey, misal emre aydın'ın müziğinin kaliteli olduğu düşüncesine saygı duymadığım gibi duyuyormuş pozlarına da girmemek. seni rahatsız eden "kulağına sıçayım" ifadesi ise tamamen tarzımla alakalı. ihtiyacım olacağına inandığın saygı da bu üslupla alakalı ise, o konuda değişme gibi bir niyetim yok. çünkü içimden bunu söylüyorsam bloguma da bunu yazıyorum, en basit anlatımıyla. beğenmeyen elime mum dikmez :)

madem saygımdan kuşkun var, sevgiler :)

y i ğ i t said...

ya bi de , bi gün şarkı söylerken nefessiz kalıp ölcek ama du bakalım..